Ha a nyugdíjasnak a nyugdíja mellett keletkezik jövedelme, akkor nem vonnak pénzbeni egészségbiztosítási járulékot, sem munkaerőpiaci járulékot tőle. A kifizető ugyanúgy megfizeti a vállalkozást...
Ajánlott oldalak
Finanszírozási lehetőségek
A hitelintézetek min. 1 éves pozitív eredmény után szoktak működő vállalkozóknak hitelt adni, vagyis újonnan alapított cégeknek nem adnak hitelt, hiszen elég nagy a kockázatuk. Jelzáloghitelt akkor adnak vállalkozásnak is, ha van ingatlan a vállalkozás nevén, ami fedezetül szolgálhat. Lehet még személyi kölcsönnel vagy magán ingatlanra bejegyzett jelzáloghitellel próbálkozni.

Az Új Magyarország Mikrohitel program keretében induló vállalkozások is nyerhetnek támogatást, de ehhez egy nagyon jó üzleti ötletre van és egy a hitelezők számára meggyőző üzleti tervre van szükség, ami megmutatja a pénzintézet számára, hogy mire számíthat: milyen beruházási igénye van a vállalkozásnak, mennyi idő alatt térül meg, mekkora a kockázat, várhatóan hogy alakul majd a pénzforgalom, életképes-e a vállalkozói ötlet. Az is hozzátartozik, hogy elég kemény elvárásokat támasztanak azokkal a vállalkozásokkal szemben, amelyeket támogatnak (pl. évekre előre garantálni kell a folyamatos árbevétel-növekedést). Bővebb információ:
Tudjon meg többet a fenti témáról a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány honlapján:
 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.