APEH üzemanyagköltség-elszámoló árak (Ft)
Az árfolyam diagram megjelenítéséhez minimum 8.0 flash verzió szükséges.
Engedélyköteles társas vállalkozói tevékenység vagy bármely egyéni vállalkozás esetén a szükséges végzettségről a területileg illetékes okmányirodánál kell érdeklődni. Náluk van ugyanis egy nagyon...
2009 júliusától marketing menedzser az UNI-FLEXYS Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft-nél.
Bereczki Norbert
általános vállalkozási szakértő
Bejegyzések: 24
első 1 |  2 |  3   utolsó
Eszter kérdése
2010-02-04 12:44
Tisztelt Bereczki Úr!

Zöldség üzletet szeretnék nyitni ezért alakítottam egy kft-t.A cég székhelye a lakhelyem lett megjelölve.A telephely nem lette bejegyezve mert még nem kaptam meg a szerződést.Kell e nekem ezt belyegyeztettnem.A szerződét velem a Kft-vel kötött a számlák a székhelyre jönnek.Bekell jegyeztetnem akkor a telephelyet???

Köszönöm Kiss Eszter
Bereczki Norbert válasza
2010-02-08 11:33
Tisztelt Kiss Eszter!

Telephelyet be kell jegyeztetni.

Tisztelettel:
Bereczki Norbert
Orsi kérdése
2010-02-03 14:40
Tisztelte Bereczki Úr!

Kezdő vállalkozóként szeretnék pár tanácsot kérni Öntől.
Egy mozgóbüfét szeretnék üzemeltetni, de sajnos elvesztem a bürokrácia útvesztőjében. Nem igazán akarnak korrekt tájékoztatást adni, hogyan is induljak ennek a vállalkozásnak.
A büfékocsi szakhatósági engedélyekkel már rendelkezik, csak nem tudom, hogy ilyenkor mi lenne a következő lépés.Kihez, mivel kellene fordulni.

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:

Makai Orsolya
Bereczki Norbert válasza
2010-02-04 09:27
Kedves Makai Orsolya!

A már meglévő szakhatósági engedélyek között ÁNTSZ és területfoglalási engedély megtalálható? Javasolnám, hogy egy forgalmas, frekventált helyen állítsa fel a mozgóbüfét (iskola, tömegközlekedési csomópont, nagyvállalat, stb.)

Üdvözlettel:
Bereczki Norbert
tozo kérdése
2010-02-03 08:04
Üdvözlöm! Leszázalékolt /67%/ rokkant nyugdíjas villanyszerelő vagyok.Szeretnék műszaki webáruházat beindítani,az áru felszerelését is vállalnám.Kérdésem:Ha elkezdem a vállalkozást megszűnik a nyugdíjam,kell e kereskedelmi végzettség,mekkora induló tőke szükséges körülbelül,milyen engedélyek kellenek?
Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Tóth Zoltán
Bereczki Norbert válasza
2010-02-08 11:31
Tisztelt Tóth Zoltán!

A webáruház működtetéséhez szükséges egy tényleges fizikai hely is. Ha önmagát alkalmazza a vállalkozásban, akkor megszűnik a nyugdíja. Az induló tőke nagyságát nehéz megmondani, Ön tudja, hogy, milyen termékeket kíván tartani.

Tisztelettel:
Bereczki Norbert
Kyra kérdése
2010-01-23 18:12
Kedves Norbert!

Több diplomával rendelkezem,évekig külföldön dolgoztam,de már lassan 1,5 éve nem tudok itthon elhelyezkedni.

Arra gondoltam,hogy belevágok egy vállalkozásba,ami a benzinkút lenne.Ezzel kapcsolatban szeretnék Öntől felvilágosítást kérni,hogy merre induljak?

Válaszát előre is köszönöm!

Kyra
Bereczki Norbert válasza
2010-01-25 08:43
Kedves Kyra!

A benzinkút, mint vállalkozás nem egyszerű dolog. Ajánlom Önnek a multik franchise-rendszerét (MOL, OMV, AGIP, SHELL, stb.), kiadó benzinkutak formájában. Ha Ön saját maga szeretne létrehozni egy benzinkutat, akkor ahhoz komoly tőke szükséges (több 10 millió forint), illetve jövedéki engedély-köteles tevékenység. Véleményem szerint keresse fel első lépésben a fent megjelölt multik honlapját és nézze meg, hogy van-e kiadó benzinkút.

Üdvözlettel:
Bereczki Norbert
első 1 |  2 |  3   utolsó

2009-2012 Copyright © Sikeres.hu - Generál Média Publishing Kft.