Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
Regisztráció

A Sikeres.hu egy célzottan kisvállalkozói weblap, naprakész hírekkel, információkkal. Az oldalon mások sikertörténeteiből tanulhat és álmokat kölcsönözhet az olvasó, a Vállalkozói tudástár pedig segíti a felhasználót a napi munkában. A különböző kalkulátorok segítenek a mindennapokban.

A Sikeres.hu a regisztrált felhasználóknak ingyenes, plusz szolgáltatásokat nyújt. A tagoknak szakértők segítenek megválaszolni a felmerült kérdéseket, a fórumokban a regisztráltak megoszthatják egymással a tapasztalataikat, és saját blogot vezethetnek. A játékos kedvű, versenyszellemmel is megáldott felhasználók a - szintén ingyenes - MicroPoly játékban virtuális vállalkozást is nyithatnak, és tesztelhetik magukat, hogy a való világban mindig a helyes döntést hoznák-e meg a siker érdekében.

A Sikeres.hu regisztrált tagjainak a Generál Média Kft. (www.generalmedia.hu) 10% kedvezményt biztosít a több, mint 3 millió internetezőt elérő portfolióján történő megjelenésekből. A kedvezmény a Generál Média Kft portfoliójának minden weboldalán történő megjelenésre vonatkozik, és összevonható egyéb kedvezményekkel. Reklám- és kommunikációs ügynökségek kivételével mind magánszemélyek, mind cégek visszavonásig igénybe vehetik.

E-mail cím*:
Jelszó* (min. 5 karakter)
Jelszó ismét*
Vezetéknév* (min. 3 karakter, nem jelenik meg az oldalon)
Keresztnév* (min. 3 karakter, nem jelenik meg az oldalon)
Becenév* (min. 3 karakter, egyedinek kell lennie)
Nem*
Születési dátum* - -
Lakhely*
Betöltés folyamatban...
Regisztrációmmal elfogadom a szabályzatot, és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az adatkezelő a részemre elektronikus levélben reklámokat küldjön.
Ellenőrző kód:
*: Kötelezően kitöltendő adat
 
2018 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.