Üzleti randevú a kis- és középvállalkozásokért
2010-10-19 07:31
A kis- és középvállalkozások nincsenek könnyű helyzetben manapság, hiszen még mindig erőteljesen kihat rájuk a válság hatása, elvesztették piacaik egy részét, likviditási gondok között próbálnak élet- és versenyképesek maradni. Egy új kezdeményezés azonban mindezek mellett maximális segítséget próbál nyújtani…

A hazánkban egyedülálló kezdeményezés Szegedről indul útjára Üzleti Randi Cafe néven, ahol kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak nyújtanak segítséget bizalom- és kapcsolatépítő ingyenes rendezvénnyel. Legfőbb céljuk, hogy a szegedi, illetve a Csongrád megyei vállalkozók megismerjék egymást, termékeikről, szolgáltatásaikról beszélgethessenek, üzleti kapcsolatokat alakíthassanak ki, együttműködésükkel segítsék egymást.

 

Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub szervezésében életre hívott rendezvény 2010. október 20-án 16 órától kerül megrendezésre a szegedi Port Royal étteremben. Különleges vendégként Joób Mártont, háromszoros kenuvilágbajnokot, a Szeged Műsorkalauz tulajdonosát köszönthetik majd a résztvevők, aki megosztja a jelenlévőkkel azokat a kapcsolatépítési titkokat, melyek hozzájárultak vállalkozása sikeréhez, fejlődéséhez.

A rendezvényről bővebb információt ITT  találnak az érdeklődők.