Tippek az üzleti siker elérésére
2009-12-14 14:07
A hazai vállalkozók is példát vehetnek a multimilliomos világfiról, Sir Richard Charles Nicholas Branson, aki óriási vagyont szedett össze kemény munkával, kreatív ötletekkel, és nem kevés bátorsággal.

Az ő nevéhez fűződik a Virgin Records, a Virgin Atlantic Airways, és a becslések szerint több mint 2,5 billió dollár a vagyona.

Nemrég megjelent egy könyv a híres üzletember életéről, trükkjeiről, tapasztalatairól. A book.hu könyvajánlója szerint:

Az „Üzleti siker Richard Branson módra” nem csak Branson egyedülálló üzleti sikereinek titkait fedi fel, hanem univerzális karrierépítő leckéket is ad, és olyan hasznos fogásokat is felvázol, amelyek bármilyen üzleti vállalkozásra alkalmazhatók. Módszerei és tanácsai a megszokott és alkalmazott gyakorlattól elütőek. Egyebek közt megtudjuk, hogyan kell a nagyhalakat piszkálni, példákat kapunk a puskagolyót megelőző gyorsaság fontosságáról, a szórakozást és pimaszságot a munka részének tekintő, inspiráló vezetés jellemzőiről. Mindezt a valóság talaján, világhírű cégek és ismert üzleti szereplők felvonultatásával. Az olvasó a hippinemzedék egy képviselőjének, a világ harmadik legcsodáltabb férfiújának fantasztikus karrierjét, egyúttal egy szenzációs üzleti siker titkát tartja a kezében!

Az Alexandra könyvkiadó gondozásában megjelenő könyvet Des Dearlove írta, és Bakonyi Berta fordította.

www.book.hu