Esélyegyenlőségi fórum munkáltatóknak!
2010-06-24 09:35
Megalakult a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület azzal a céllal, hogy küzdjön mindennemű közvetlen és közvetett hátrányos megkülönböztetéssel, ezzel együtt felhívja a munkáltatók figyelmét a hasonló helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának fontosságára. A kezdeményezést több nagyobb hazai társaság is támogatja.

Az esélyegyenlőségi fórum a Salva Vita Alapítvány kezdeményezésére alakult, de tíz magyar multinacionális társaság is az alapítók között van, többek között a Budapest Bank, MOL és a Magyar Posta.

A tervek szerint a Munkáltatók Esélyegyenlőségi Fóruma Egyesület jogsegély szolgálatot is működtet majd, illetve kedvezményes szolgáltatásokkal látja el tagjait. Olyan rendezvényeket kelt életre, ahol bárki megismerheti a legjobb hazai és nemzetközi antidiszkriminációs gyakorlatokat.

„A munkáltatók számára egyedülálló, szervezetre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, melyek elősegítik a fogyatékos emberek befogadását, feltárják azokat a munkaköröket, melyekben sikeresen teljesíthetnek, és támogatják a foglalkoztatás megvalósítását.

Szolgáltatásaink az adott szervezet igényeire reagálva keresik a legjobb megoldásokat:

  • A munkáltatókkal való folyamatos egyeztetés keretében valósulnak meg.
  • Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja magas szakmai színvonalon történő megvalósítást.
  • Folyamatos elégedettség-méréssel biztosítjuk a továbbfejlesztést.” – áll a Salva Vita Alapítvány honlapján és valószínűleg ezeket az irányelveket figyelembe véve és beépítve fog működni az esélyegyenlőségi fórum is.