EVA törvény szerinti adózást válaszhat egyéni vállalkozó, és bt, kft egyaránt. Újonnan induló vállalkozás azonban nem választhatja. Minimum két lezárt pénzügyi év után választható. További...

Ugye sokszor álmodoztál már arról, milyen lenne, ha megváltoztatnád az életed? Most itt a lehetőség: próbáld ki, hogy "mi lenne, ha" - legyél Te is sikeres a MicroPoly-val!

A MicroPoly játék nem más, mint egy egyszerűsített szimuláció, ahol virtuális világokban - különféle gazdasági helyzetekben - indíthatsz el egy játékost (karaktert), és irányíthatod mindennapjait, hogy lásd: mire is jutnál különféle életutakat választva.

Tanulj sokáig, és menj el egy jól kereső állásba - vagy inkább legyél merész, és vágj bele egy kockázatos vállalkozásba? Vegyél fel hitelt, és bízz abban, hogy céged kitermeli majd a törlesztőrészleteket - vagy inkább várj, takaríts meg pénzt, és próbálkozz valami biztosabbal? Olyan kérdések, választások ezek, melyeket a valódi életben csak néhányszor lehet meghozni, és ha rosszul döntesz, bizony lehet, hogy tönkremész, vagy végzetesen eladósodsz.

Játsz velünk, és most kockázatoktól mentesen kipróbálhatod, hogy milyen vállalkozó, cégvezető lennél!

Egyszerre négy világban játszhatsz. A szabályok ugyanazok, de a gazdasági paraméterek kicsit mások. Választhatsz elvégzett iskolát, nyelvismeretet, élettapasztalatot. Eldöntheted, mennyi időt dolgozol egy nap, hogy mennyi pénzt költesz az egészségedre, szórakozásodra. Céget alapíthatsz, alkalmazottakat vehetsz fel és rúghatsz ki. Befektetések vehetsz igénybe, beruházási hiteleket vehetsz fel, továbbképezheted magad, és továbbképzésekre küldheted az alkalmazottaidat. Csak el ne vessz a sok lehetőség között!

A játék körökre van osztva. Egy nap négy kör fut le, ami a játék idejében egy-egy hétnek felel meg, tehát naponta egy hónap telik el. Összesen 10 évet kell végigjátszanod. Az oldal működését úgy alakítottuk ki, hogy ne vegye el sok idődet: napi néhány perc elég, hogy sikeresen vedd az akadályokat.

Micropoly screenshot Micropoly screenshot Micropoly screenshot Micropoly screenshot Micropoly screenshot
 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.