Ha az egyéni vállalkozónak van igazolható heti 36 órát meghaladó főállású munkaviszonya, és a vállalkozásából nem származik vállalkozói kivétje, akkor egyéni vállalkozóként nincs járulékfizetési...
Ajánlott oldalak
2010-01-14 08:30
Majoros-Tóth Orsolya
Zöld utat kapott a II. Európai Leader Expo
Szabadi János, a Magyar LEADER Szövetség elnöke és Dr. Forgács Barnabás, az FVM szakállamtitkára január 9-én megállapodtak a II. Európai LEADER Expo megrendezésének részleteiről.

Az Expo az Utazás Kiállítás társrendezvénye lesz a Hungexpo területén, 2010. március 4-7. között. A rendezvény a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, valamint a LEADER Szövetség közös szervezésében valósul meg. Társrendező az Európai LEADER Szövetség (ELARD).

A tavalyi Expot szintén az Utazás Kiállítással kötötték össze, és az ikerprogram nagy tömegeket vonzott a Hungexpo területére. A 2009-es rendezvényen a magyar régiók és az EU-s tagállamok külön-külön mutatkoztak be: képviseltették magukat helyi gazdák, őstermelők, családi és társas vállalkozók, települések, intézmények, alkotó művészek, amatőr művészeti csoportok és civil szervezetek is.

 

Cimkék: kiállítás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Zöld utat kapott a II. Európai Leader Expo
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.