Ha a nyugdíjasnak a nyugdíja mellett keletkezik jövedelme, akkor nem vonnak pénzbeni egészségbiztosítási járulékot, sem munkaerőpiaci járulékot tőle. A kifizető ugyanúgy megfizeti a vállalkozást...
Ajánlott oldalak
Kis Erika
Zöld szív dobog az Exicom Kft-nél
Innovatív, rugalmas, dinamikusan fejlődő és mindemellett környezettudatos. Az Exicom Kft. jelenléte hiánypótló a magyar számítástechnikai piacon. A cég megalakulása óta számos közbeszerzési eljárás nyertese, mely hozzájárul több sikeres fejlesztéshez, így az informatikai piac jelentős résztvevője a mai napig.

Az Exicom Kft. egy komplex szolgáltatásokat nyújtó dinamikus vállalkozás a számítástechnika és az irodatechnika piacán. A több mint 10 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező tulajdonosok és a dolgozók megfelelő bizalmat adnak ahhoz, hogy az informatika világában biztonságos megoldásokat, lehetőségeket, befektetéseket biztosítsanak a cég minden partnere részére.A vállalkozás a jelenleg is sikeres működését többek között annak köszönheti, hogy figyelemmel kíséri az informatikára jellemző gyakori változásokat és gyors fejlődést, valamint a bővülő piaci jelenlétre, illetve széles körű kapcsolatok kialakítására törekszik versenyképes árak fenntartása mellett. A cég a színvonalas és teljesebb kiszolgálás érdekében folyamatosan bővíti termékei körét. A fejlesztésekhez hozzájárul az is, hogy EU-pályázatok keretén belül több alkalommal vissza nem térítendő támogatásokban részesült. Egy 2009. évi GOP finanszírozás által lehetőség volt egy korszerű számlázó-készletnyilvántartó és kérdőív-szerkesztő program beszerzésére és bevezetésére, valamint befejeződött egy, a szakmában egyedülálló kereskedelmi rendszer fejlesztése is.

A számítógépek széleskörű elterjedésével korunk egyik legsúlyosabb problémája lett a digitális szemét. Ezt figyelembe véve az Exicom Kft. szívén viseli a környezetünk sorsának alakulását is, így a cég alakulása óta teljes mellszélességgel hozzájárul a fenntartható fejlődésért. Vállalják a használt, működésképtelen számítástechnikai termékek elszállítását, valamint sok esetben kínálnak olyan akciót, ahol új termék vásárlása esetén ezeket beszámítják az árba.

 


A környezettudatos és innovatív gondolkodás mellett a vállalkozás menedzsmentje számára fontos, hogy hozzájáruljon Szeged és környezete működésének fenntartásához, értékeinek gyarapításához. Ennek keretében a cég fennállása óta számos kulturális megmozdulást támogat (pl. „80 nap alatt a Föld körül” - interaktív musical létrejötte, az Apáca-pác produkció megszületéséhez való hozzájárulás, stb.).

A vállalkozás a gazdaságban elért sikereinek köszönhetően neves elismerésben is részesült, ugyanis 2009-ben Csongrád megye vállalkozásai között az év középvállalkozása Presztízs díjat vehette át, mely a cég számára nagy motivációs erőt jelent, hogy a jövőben is megfeleljen a szakmai és üzleti világ elvárásainak, szem előtt tartva a város és lakói érdekeit.

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Zöld szív dobog az Exicom Kft-nél
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.