A hitelintézetek min. 1 éves pozitív eredmény után szoktak működő vállalkozóknak hitelt adni, vagyis újonnan alapított cégeknek nem adnak hitelt, hiszen elég nagy a kockázatuk. Jelzáloghitelt...
Ajánlott oldalak
BDB
Zenében kiteljesedni… (x)
Zenében kiteljesedni… Egy olyan egyedülálló pillanat, amikor a föld és az ég egybeolvad, kicsit megszűnik a világ, kicsit megnyílnak a lelkek.

Megtörténhet-e ez vajon egy kiállítás alatt diszkréten felcsendülő dallamnál, melyet a The Unbending Trees játszik, vagy a Drum&Piano ritmusos zenéjére egy hatalmas fesztivál kavalkádjában? Lehet-e ilyen hatása a Symphonic Red Concert Show-nak, ami minden nemzeti és műfaji határt átívelve egy Guinness-rekorddal indult hódító útjára? Igen, lehet. A közös pedig mindegyikben a zeneszerző, HAVASI személye, akinek művészetében minden korosztály zenei ízlése tükröződik. A fantasztikus élményen és különleges hangzáson túl ez az ő igazi varázsa. És ha ez a varázslat széles vásznon is megjelenik? Még egy pluszt ad ahhoz a világhoz, amelybe belecseppenni is maga a szárnyalás…

Az egyedülálló zenei világot a Symphonic RED Concert Show című film mutatja be, mely hosszú idő óta először vállal úttörő szerepet a filmes műfajok sorában. HAVASI az új hangzásvilággal új műfajt is teremtett: a World Classical Musicot, melyben Indiától Örményországig a különböző népek zenei stílusjegyei egyszerre jelennek meg, mégis magyar alapokra építkezve, saját klasszikus zenei gyökereiből merít erőt.

HAVASI koncertfilmjét májusban a Palace Cinemas tűzi műsorra, első három nyilvános vetítésének helyszínei és időpontjai a következők:

MATINÉ  (családoknak)  május 9. vasárnap 10 óra (Palace MOM Park)

Május 9. vasárnap 19 óra (Palace MOM Park)

Május 10. hétfő 19 óra (Palace MOM Park)

A világzenei elemekkel teletűzdelt, de klasszikus módon hangszerelt zenei anyag hihetetlen hatással van az idősebb és fiatalabb generációra egyaránt. Endi, a Hooligans zenekar dobosa is feltűnik a szimfonikusok között egy-egy számban és ez a meglepő fordulat nem véletlen. Endi véleményét ugyanis sok fiatal osztja:

 

“Nem az a kérdés, hogy komolyzenét, könnyűzenét, világzenét vagy jazzt játszunk-e. Csak jó zene és rossz zene létezik, számomra más kategória nincs! HAVASI - bár klasszikus zenén nevelkedett - egy igazi rock’n’roll arc, ha tetszik, ha nem...”

A vetítések után lehetőség nyílik arra is, hogy a résztvevőkkel, köztük Balázzsal is személyesen találkozzanak a nézők, beszélgessenek, dedikáltassanak.

A siker eléréséhez azonban segítségre is szükség van, hiszen a tehetség és a szorgalom nem mindig elég. A HAVASI Symphonic projekt támogatója a Generali Providencia Zrt., aki hitével és segítségével a nemzetközi sikerek ösztönzésében is a művész mellett áll.

"Mindig különleges érzés valaminek a megszületésénél jelen lenni. 
Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagyszabású zenei produkció létrejöttét kezdeteitől
 fogva végigkísérhettük és segíthettük." 

Paál Zoltán (Generali-Providencia Biztósító Zrt., Igazgatósági tag, ügyvezető igazgató)

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Zenében kiteljesedni… (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.