EVA törvény szerinti adózást válaszhat egyéni vállalkozó, és bt, kft egyaránt. Újonnan induló vállalkozás azonban nem választhatja. Minimum két lezárt pénzügyi év után választható. További...
Ajánlott oldalak
BDB
Zenében kiteljesedni… (x)
Zenében kiteljesedni… Egy olyan egyedülálló pillanat, amikor a föld és az ég egybeolvad, kicsit megszűnik a világ, kicsit megnyílnak a lelkek.

Megtörténhet-e ez vajon egy kiállítás alatt diszkréten felcsendülő dallamnál, melyet a The Unbending Trees játszik, vagy a Drum&Piano ritmusos zenéjére egy hatalmas fesztivál kavalkádjában? Lehet-e ilyen hatása a Symphonic Red Concert Show-nak, ami minden nemzeti és műfaji határt átívelve egy Guinness-rekorddal indult hódító útjára? Igen, lehet. A közös pedig mindegyikben a zeneszerző, HAVASI személye, akinek művészetében minden korosztály zenei ízlése tükröződik. A fantasztikus élményen és különleges hangzáson túl ez az ő igazi varázsa. És ha ez a varázslat széles vásznon is megjelenik? Még egy pluszt ad ahhoz a világhoz, amelybe belecseppenni is maga a szárnyalás…

Az egyedülálló zenei világot a Symphonic RED Concert Show című film mutatja be, mely hosszú idő óta először vállal úttörő szerepet a filmes műfajok sorában. HAVASI az új hangzásvilággal új műfajt is teremtett: a World Classical Musicot, melyben Indiától Örményországig a különböző népek zenei stílusjegyei egyszerre jelennek meg, mégis magyar alapokra építkezve, saját klasszikus zenei gyökereiből merít erőt.

HAVASI koncertfilmjét májusban a Palace Cinemas tűzi műsorra, első három nyilvános vetítésének helyszínei és időpontjai a következők:

MATINÉ  (családoknak)  május 9. vasárnap 10 óra (Palace MOM Park)

Május 9. vasárnap 19 óra (Palace MOM Park)

Május 10. hétfő 19 óra (Palace MOM Park)

A világzenei elemekkel teletűzdelt, de klasszikus módon hangszerelt zenei anyag hihetetlen hatással van az idősebb és fiatalabb generációra egyaránt. Endi, a Hooligans zenekar dobosa is feltűnik a szimfonikusok között egy-egy számban és ez a meglepő fordulat nem véletlen. Endi véleményét ugyanis sok fiatal osztja:

 

“Nem az a kérdés, hogy komolyzenét, könnyűzenét, világzenét vagy jazzt játszunk-e. Csak jó zene és rossz zene létezik, számomra más kategória nincs! HAVASI - bár klasszikus zenén nevelkedett - egy igazi rock’n’roll arc, ha tetszik, ha nem...”

A vetítések után lehetőség nyílik arra is, hogy a résztvevőkkel, köztük Balázzsal is személyesen találkozzanak a nézők, beszélgessenek, dedikáltassanak.

A siker eléréséhez azonban segítségre is szükség van, hiszen a tehetség és a szorgalom nem mindig elég. A HAVASI Symphonic projekt támogatója a Generali Providencia Zrt., aki hitével és segítségével a nemzetközi sikerek ösztönzésében is a művész mellett áll.

"Mindig különleges érzés valaminek a megszületésénél jelen lenni. 
Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen nagyszabású zenei produkció létrejöttét kezdeteitől
 fogva végigkísérhettük és segíthettük." 

Paál Zoltán (Generali-Providencia Biztósító Zrt., Igazgatósági tag, ügyvezető igazgató)

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Zenében kiteljesedni… (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2018 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.