Jövedéki adó hatálya alá tartozó termékek a következők az ásványolaj, alkoholtermék, sör, bor, pezsgő, köztes alkoholtermék, dohánygyártmány. Az adót a termékek importálásának időpontjában vagy...
Ajánlott oldalak
2010-07-15 11:13
Majoros-Tóth Orsolya
Vigye termékét Japánba olcsón és egyszerűen!
Az európai vállalkozások új piacra jutását támogatja az EU Gateway program, amelyet az Európai Bizottság finanszíroz. Céljuk, hogy térségünk cégei Japánban és Koreában üzletfeleket, kapcsolatokat szerezzenek és áruikat meg tudják jelentetni a Távol-Keleten. A költségek jelentős részét a Bizottság fedezi, főleg a reklámkampány és a nyelvi nehézségek feloldása terén. (Idegen nyelvű weblap indítása, céginformációk lefordítása, oktatás lebonyolítása és az utazási költségek nagy részének fedezése, stb…)

Az EU Gateway programba időről időre érkeznek új partnerkapcsolat-lehetőségek, ezért érdemes nyomon követni a hazai koordinátor, a Deloitte Zrt felhívásait, valamint az ITD Hungary honlapját. Az utóbbi időben főleg orvosi műszerekkel, építőipari és környezetvédelmi technológiákkal foglalkozó cégek indulhattak jó esélyekkel a pályázaton, de a design és a divatszakma is képviseltette már magát.

A jelentkezési procedúra kétlépcsős: az előjelentkezéshez egy lapot kell kitölteni, ami letölthető az ITD Hungary honlapjáról.

A pályázatértékelők néhány napon belül elbírálják a jelentkezést és értesítik a pályázót a további teendőkről. (Végleges jelentkezési lap kitöltése, részletes adatok megadása, célok és tervek, stb…) A jelentkezők elbírálásánál előnyt jelent a termék/technológia innovativitása, a nemzetközi tapasztalatok megléte, illetve az esetleges japán/koreai kapcsolatok.


Pillanatnyilag kettő szekcióban lehet jelentkezni, bár az egyik pályázat határideje hamarosan lejár:


Orvosi eszközök és technológiák szektor, Korea – jelentkezési határidő: 2010. július 25.


Energiahatékonyság és megújuló energia szektor, Japán – jelentkezési határidő: 2010. szeptember 17.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vigye termékét Japánba olcsón és egyszerűen!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.