A kisgyerekes szülők közvetlenül érzékelik a gyermekgondozással foglalkozó intézmények kapacitáshiányát, vélhetőleg ezért gondolkodnak egyre többen ilyen jellegű vállalkozás indításában....
Ajánlott oldalak
2009-12-11 14:33
Majoros-Tóth Orsolya
Vigyázat, etikátlan magatartású cég!
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közleményben hívta fel az ország vállalkozóinak figyelmét egy Kft-re, ami ellen súlyos etikai vétség miatt eljárás folyik.

Az iparkamara Bács-Kiskun megyei szervezetének főtitkára arról adott tájékoztatást, hogy egy – jelenleg - kecskeméti székhelyű, elvileg munkaközvetítéssel és internetes kereskedelemmel foglalkozó Kft a beszedett összeg fejében nem szolgáltat semmit üzleti partnereinek, és a befizetett pénzzel eltűnik. Az iparkamarához érkezett panaszlevelek alapján a szervezet –a kamarai tagok és a többi tisztességes vállalkozó védelmében- nyilvánosságra hozta a Kft nevét, és tulajdonosi körét: Berano Hungary Kft, Borbély Bernhardin (ügyvezető), Novák Zsolt (tag).

Mivel az APEH október 15-én végrehajtást indított a cég ellen, az iparkamara attól tart, hogy a Kft tulajdonosi köre a jövőben más országrészben, más néven, ugyanezt a technikát alkalmazva próbálja majd kifosztani a hozzájuk forduló vállalkozókat.

Az iparkamara figyelmeztető felhívása: www.bkik.hu

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vigyázat, etikátlan magatartású cég!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.