A minőségirányítás külön szakma, rengeteg tanácsadó cég működik, amely a HACCP rendszer bevezetésével foglalkozik. A szakértői költség százezres nagyságrendű lehet, de ez nagyban függ a...
Ajánlott oldalak
2010-06-10 11:39
BDB
Versenyképes kisvállalkozás? Miért is ne!
A versenyképesség megtartására és fokozására, illetve a foglalkoztatási kapacitásuk bővítésre pályázhatnak június 30-ig azok a mikro- és kisvállalkozások, melyek 50 főnél kevesebb munkavállalót foglalkoztatnak. A pályázók között 200 millió forint vissza nem térítendő támogatás kerül felosztásra, utólagos finanszírozási formában.

A támogatás az üzleti tevékenységek, esetleg a környezetvédelmi előírásokat szolgáló infrastruktúra- és/vagy ingatlanfejlesztésekre vehető igénybe, de technológiai korszerűsítésre és a kapacitásbővülést eredményező eszközbeszerzésekre, illetve innovációt elősegítő humánerőforrás fejlesztésekre is várják a pályázatokat.

A támogatás mértéke maximum 2,5 millió forint/fő, de legfeljebb 15 millió forint, mely maximálisan 6 fő új munkavállaló figyelembe vételével kérhető az infrastruktúra, ingatlanfejlesztések és eszközbeszerzések kiadásaira, az innovációt elősegítő humánerőforrás fejlesztéséhez pedig további 1 millió forint igényelhető.

Aki a június 30-i határidőre már nem tudja összeállítani pályázati anyagát, annak lehetősége van még 2010. szeptember 30-ig igényelni a támogatást. Erről bővebb információt ITT, az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány honlapján kaphatnak, ahol egy regisztrációt követően a pályázati dokumentáció teljes egészében letölthető.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Versenyképes kisvállalkozás? Miért is ne!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.