Valamely önálló tevékenység végzése céljából - ha azt nem egyéni vállalkozóként szeretnénk végezni - adószámot lehet kérni a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál. Az adószám igénylése...
Ajánlott oldalak
2011-02-28 09:34
BDB
Változik a pályázati rend – itt az új kormányrendelet
A napokban megjelent az új pályázati eljárásrendről szóló kormányrendelet, mely a 2013-ig tartó programozási időszakban, az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások igénylését és felhasználását szabályozza.

A 4/2011. (I.28.) kormányrendelet a 2007-2013 programozási időszakról rendelkezik, szövegében részletesen kielemezve az általános rendelkezéseken túl a fejlesztéspolitikai intézményrendszert is. A tervezési és támogatás-végrehajtási folyamat fejezetében a pályázati felhívás és a pályázat tartalmi követelményei mellett a támogatási kérelem és annak elbírálási folyamatairól is képet kaphatnak az érdeklődők, csakúgy, mint a kiemelt projektekre és a közvetett támogatásra vonatkozó szabályokról.

A támogatások pénzügyi lebonyolítási rendszerén belül az uniós hozzájárulások fogadására és kifizetésére szolgáló pénzforgalmi számlákról is szót ejt a rendelkezés, de jogorvoslati lehetőségeket is felvet.

A pályázati rend legújabb rendelkezéseit teljes egészében ITT olvashatják az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Változik a pályázati rend – itt az új kormányrendelet
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.