A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-11-18 13:28
BDB
Váltólázban – elfelejtett fontosságok?
Hatalmas árzuhanás következett be idén novemberben a kötelező díjaiban. A 2011-es kötelező biztosítás tarifái a tavaly ilyenkori árakhoz képest átlagosan 30%-ot zuhantak. Az autótulajdonosok „váltólázban” égnek és sokszor tanácstalanul szemlélik az eseményeket. Már két hét sincs a váltási időszak végéig és még mindig rengeteg autós hagyja a döntést az utolsó pillanatra…

Flottán innen, flottán túl

Ami a cégek többségét nagymértékben érintheti biztosítóváltás kapcsán, az a flottás kedvezmény igénybe vétele, viszont igen keveset tudnak erről a vállalkozások. A jelenlegi szabályozás szerint ugyanis, ha egy társaságnak legalább öt gépjármű van a tulajdonában és mindegyiknek ugyanaz az üzembentartója, flottaként azokat a normál díjnál olcsóbban is biztosítani lehet. A flottaként számon tartott gépjárművekre külön casco és kötelező biztosítás is köthető. Túl azon, hogy az összevont kedvezménnyel a vállalkozások rengeteget spórolhatnak, az adminisztrációs terheik is csökkennek, hiszen az összes gépjármű díja egy számlán rendezhető. Flotta-árajánlatot ITT kérhetnek az érintettek, de természetesen ha további információra van szükségük, a biztosítási szakértők itt, az info@biztositok.hu e-mail címen is készségesen válaszolnak a feltett kérdésekre.

 

 

 

Árgaranciával az ügyfelek érdekeiért

A Napi Gazdaság kérdésére Simon Péter, a biztositok.hu vezető tanácsadója elmondta, hogy az októberi kutatásaik alapján idén 2 millió váltó várható, köszönhetően az átlagdíj drasztikus, több mint 30 százalékos csökkenésének. A tavaly novemberi 24 ezer forintos átlagdíjhoz képest az idei mindössze alig több, mint 16 ezer forint. Az ügyfeleknél az árérzékenység a legfőbb motiváló tényező, melyet az alkuszi árösszehasonlító modell teljes mértékben kiszolgál. Mindezen túl az alkuszcég árgaranciát is vállal a biztositok.hu oldalán megkötött biztosításokra, hiszen garanciát vállalnak arra, hogy a kiszámított díj megegyezik a biztosítótársaságok által kiszámított díjjal. Amennyiben ez eltér a kötvényesített értéktől (például a kalkulátor helytelen működése miatt), a többletköltséget a biztositok.hu kifizeti az ügyfél helyett, természetesen csak akkor, ha a kalkulációnál megadott adatok helyesek, a valóságnak megfelelnek.

 

Magukra hagyva?

A közhiedelem szerint az alkuszcégek és az ügyfelek kapcsolata csak a szerződés megkötését követően funkcióját veszti. Ezt Simon Péter egyértelműen cáfolja: „A biztositok.hu volt az első olyan online alkusz, mely már indulásakor call centert is kiépített ügyfelei teljes körű kiszolgálására. Ügyfeleinket értesítjük, ha a biztosító díjtartozást jelez, ügyfeleink kérésére zöldkártyát állítunk ki, segítünk biztosítási problémáik megoldásában, tanácsot nyújtunk nekik, valamint tájékoztatjuk őket az általuk választott biztosító aktuális ajánlatairól.”

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Váltólázban – elfelejtett fontosságok?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.