A vállalkozásnak akkor is lehetnek működési költségei, adó ill. járulékfizetési kötelezettségei, ha nincs bevétele. Egyrészt, a főállású egyéni és társas vállalkozó után kötelező megfizetni a havi...
Ajánlott oldalak
2010-08-13 09:04
BDB
Vállalkozónői tréning újra!
Szeptemberben ismét útnak indul a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány 12 napos vállalkozásfejlesztési tréningje. A Budapest Bank támogatásának és szakmai együttműködésének köszönhetően a programban ismét bővíthetik a résztvevők tudásukat és ennek segítségével sikeresebbé tehetik vállalkozásaikat.

A korábbi tréningek sikerén felbuzdulva és a Budapest Bankkal karöltve ismét segítő kezet nyújt a SEED Alapítvány azoknak a vállalkozónőknek, akik szakmai tudásuk, marketing és cégvezetői ismereteik gyarapításával sikereket szeretnének elérni, cégüket versenyképessé tenni.

A szervezők a tréning során segítenek a saját üzleti terv összeállításában, mely később hitelkérelemhez, önfoglalkoztatóvá válást segítő, kamatmentesen igényelhető tőketámogatáshoz is benyújtható, azon túl, hogy egy tervszerűen és tudatosan működtetett vállalkozás alapját képezheti. A nagy tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező oktatóktól személyre szabott tanácsokat is kapnak majd a jelentkezők, illetve problémáikhoz testreszabott megoldásokat, melyeket alkalmazva hatékonyabban működtethetik vállalkozásaikat.

A szeptember 16-17-én induló képzésért mindössze jelképes - 20 ezer forintos - díjat kell fizetni, a jelentkezéseket már várják a szervezők. Bővebb információt, illetve a képzésre való jelentkezés menetét és feltételeit ITT (http://www.seed.hu/node/608 )találják a sikeres.hu olvasói.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vállalkozónői tréning újra!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.