Bármilyen kereskedelemről legyen szó a szükséges végzettségről a helyi okmányiroda ad kizárólag pontos felvilágosítást. Végzettség akkor biztosan nem kell, ha valaki kizárólag a saját maga által...
Ajánlott oldalak
2011-03-21 14:27
PR
Vállalkozóként a weben - hogyan találják meg internetoldalát?
Időben, térben és célcsoport tekintetében egyaránt bővíti a vállalkozás horizontját egy jó honlap. Bárki potenciális érdeklődővé válik, amint hirdetésünkkel vagy oldalunkkal találkozik a keresőben, és meglátogatja a weboldalt. Ehhez azonban koncepcióra és folyamatos optimalizálásra van szükség.

Vállalkozóként különösen tartsuk szem előtt, hogy a web a maga sokoldalúságával meghaladja az összes hagyományos médiát. Mert mi minden lehet egy weboldal? Névjegy, reklámfüzet, hirdetőtábla, újság, magazin, térkép, könyv. Továbbá tévé- vagy rádiócsatorna, prezentáció, rajzfilm, szemléltető ábra, fotó-, video- és linkgyűjtemény – sőt mindezek tetszőleges variációja.

A sokféle lehetőség és variáció néha szinte hátránynak tűnik. De inkább az szokott lenni a gond, hogy a hagyományos médiától megszokott profi megjelenésnek, gondozott tartalomnak sokszor nyoma sincs a kedvtelésből vagy a „jó lesz ez így is” módra összeütött weboldalakon. Ám bármennyire is kifinomult egy weboldal, az alapokat a jó koncepció, a reális tervezés és a rugalmas alkalmazkodás jelenti.

A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 
Haszon.hu
 
Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vállalkozóként a weben - hogyan találják meg internetoldalát?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.