a) természetes személy munkáltató által kizárólag háztartási munkára, b) kiemelkedően közhasznú szervezetnek minősülő munkáltató által történő foglalkoztatásra, c) mezőgazdasági, továbbá...
Ajánlott oldalak
2010-01-07 11:27
Majoros-Tóth Orsolya
Vállalkozói Sikerkalauz
Nem hagyja nyugodni egy nagyszerű ötlet, de fogalma sincs, hogy kezdjen hozzá a megvalósításához? A maga lábára szeretne állni, de nem tudja, mikor és hogyan érné meg? …akkor ezt a könyvet Önnek találták ki.

A Vállalkozói Sikerkalauz az újdonsült vállalkozókat segíti tanácsaival, ötleteivel. A gyakorlati teendőktől kezdve az adminisztrációs terheken át az adótanácsokig mindenben tippeket ad. A kötet egy hasznos és praktikus kézikönyv, nélkülözhetetlen útitárs 1000 megfontolandó tanáccsal és kipróbált tippel.  

 


A könyv lapjain akadnak kézenfekvő megoldások, - melyek mégsem annyira egyértelműek minden kezdőnek - és olyan dolgok is, amelyek első pillantásra meglepőnek tűnnek. Ha Ön aktív vállalkozó, akkor bizonyára találkozott közülük párral, de az is biztos, hogy talál bennük újdonságot, amit sikerrel hasznosíthat. 

A könyv szakmai színvonalára biztosíték, hogy a HVG Kiadó gondozásában jelent meg. A szerző Robert Ashton, az eredeti angol cím pedig „The Enterepreneur's Book of Checklists. 1000 tips to help you start and grow your business”. A könyvet Darnyik Judit fordította. A kötet interneten is megvásárolható a http://www.book.hu weblapon. 

 

 

 

Cimkék: könyv
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vállalkozói Sikerkalauz
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.