A minőségirányítás külön szakma, rengeteg tanácsadó cég működik, amely a HACCP rendszer bevezetésével foglalkozik. A szakértői költség százezres nagyságrendű lehet, de ez nagyban függ a...
Ajánlott oldalak
2010-02-26 09:00
Szűcs Ágnes
Vállalkozói Fórum Kiskunhalason
Vállalkozói fórumra hívta Kiskunhalas polgármestere a helyi vállalkozókat. Azoknak a vállalkozóknak, akik elfogadták a polgármester meghívását, Dr. Vámosi László polgármester ismertette a város gazdálkodását, külön kiemelve a szennyvízcsatorna folytatásával kapcsolatos elképzeléseket.

 

A polgármester elmondta, hogy a városközpont felújításához és a kórház pályázatához szükséges önerőt a város kötvény kibocsátásával fogja előteremteni. Az is szóba került, hogy az önkormányzat továbbra is 230 millió forint adóság állománnyal számol az idei évre. A vállalkozókat érintő legfontosabb témák egyikéről is beszélt a polgármester: beszámolt róla, hogy a városvezetés újra napirendre tűzi a helyi adók reformját, amint a gazdasági válság enyhülése megengedi. Jó hírként érintette a megjelenteket, hogy a polgármester bejelentette: 6 %-kal csökkentik a város szívében lévő üzletek bérleti díját.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vállalkozói Fórum Kiskunhalason
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.