Jelenleg elfogadás alatt van az a törvény, ami a TEÁOR kódok átsorolását legkésőbb a 2008-as adóévről készített adóbevallásban teszi kötelezővé. A törvény elfogadása esetén a tevékenységi körökben...
Ajánlott oldalak
2011-04-19 15:34
BDB
Vállalkozásfejlesztési pályázatok a csúcson!
Az Új Széchenyi Terv vállalkozásfejlesztési pályázatai iránt kimagasló az érdeklődés, a kiírásokra alig hat hét alatt ezer pályázat érkezett be. Az aktív tenderek köre folyamatosan bővül és a korábbi gyakorlattól eltérően a keret kimerüléséig nyújthatók be pályázatok, így több idő jut azok elkészítésére is.

Kimagasló az érdeklődés az Új Széchenyi Terv vállalkozásfejlesztési pályázatai iránt – jelentette be Molnár Ágnes fejlesztési koordinációs államtitkár a Menedzserek Országos Szövetsége által szervezett találkozón. Az államtitkár tájékoztatása szerint az új támogatási konstrukciók megnyitását követően rohamos ütemben nőtt a beérkezett pályázatok száma, ami már elérte az ezer darabot. A legnagyobb érdeklődésre a Vállalkozásfejlesztési Program tart számot, eddig ennek keretében 619 pályázat érkezett, csaknem 60 milliárd forintnyi támogatási igénnyel.

A korábbi gyakorlattól eltérően a pályázatok elkészítésére több ideje jut a vállalkozásoknak, ugyanis a tenderek köre folyamatosan bővül és a keret kimerüléséig azok nyitva is maradnak.

Molnár Ágnes tájékoztatása szerint az országosan több helyen létesített Infopontok mellett májustól egy egységes tanácsadói hálózat jön létre, melyről április 13-án döntött a kormány. A Széchenyi Programiroda feladata lesz az informálás, a közreműködő szervezetek és a pályázók közötti koordináció,  illetve a személyes kapcsolattartás.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Vállalkozásfejlesztési pályázatok a csúcson!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.