a) természetes személy munkáltató által kizárólag háztartási munkára, b) kiemelkedően közhasznú szervezetnek minősülő munkáltató által történő foglalkoztatásra, c) mezőgazdasági, továbbá...
Ajánlott oldalak
2010-04-22 12:44
Majoros-Tóth Orsolya
Üzletélénkítő csomag kisvállalkozásoknak!
Mi segíti egy mikro- vagy kisvállalkozó munkáját? Kismillió apróbb és nagyobb dolog. Az üzlet élénkítése függ a hirdetési felületek hatékony használatától, az adminisztrációs terhek és költségek csökkentésétől, kedvezményes hitellehetőségtől…

A vállalkozások igényei nem egyformák, hanem méret és tevékenységi kör alapján különbözőek. Vannak azonban közös pontok: ilyen például a jól megtervezett honlap, a hatékony hirdetési lehetőség, a pénzügyi tranzakciók díjának minimalizálása. Egy cégnek vagy egyéni vállalkozónak általában önmagának kell ezeket összeállítania, a lehető legoptimálisabb módon. Akinek van érzéke és ideje hozzá, az jól jár, akinek nincs, az egy vagyont is költhet különböző szolgáltatásokra. Van azonban egy lehetőség, amivel pénzt és időt spórolhat, mégis szakértő segítséget kap vállalkozása!

A Budapest Bank üzletélénkítő csomagja ingyen honlaphoz és Google hirdetéskuponhoz juttatja a vállalkozókat, sőt, egy évig az APEH adó- és járulékutalások díját is elengedi!

 

 

 

Miért fontos egy jó honlap? Mert a vevők nagy része vásárlás előtt az interneten tájékozódik. Ha cége nincs jelen a világhálón, vagy honlapja elavult, sok vásárlótól és potenciális partnertől esik el. A honlap tervezése - széppé, átláthatóvá és logikussá varázsolása - nehezebb feladat, mint gondolná! A Budapest Bank honlapján számos sablon közül választhat, amelyeket a szakemberek személyre szabnak az Ön vállalkozásához. A honlap úgy teljes, ha hirdetési felületen keresztül is rátalálnak a web olvasói, így a Budapest Bank egy Google AdWords hirdetési kupont is ad Önnek ingyen, amit vállalkozása népszerűsítésére használhat fel.

Mit ajánl a Budapest Bank?

- Díjmentes domain-regisztráció vagy domain átirányítás: Az Ön által kiválasztott, eddig nem létező honlapcímet (pl. honlapmuvek.hu) két évre megvásárolja Önnek a bank.

- Egy évig díjmentes tárhely és üzemeltetés: Honlapját a bank partnere, a StartAdmin Kft. egy szerveren tárolja, melynek bérleti díját és karbantartásának éves költségét magára vállalja a bank.

- Évente három díjmentes tartalomfrissítés: Akár a tartalomfrissítést is rábízhatja a StartAdmin Kft.-re, de hamar rá fog jönni, milyen könnyedén megteheti mindezt Ön is a rendelkezésére bocsátott adminisztrációs felületen.

- Regisztráció a Google statisztikai rendszerében: A Google Analytics alkalmazás segítségével figyelemmel kísérheti honlapja látogatottságát.

- Személyes és telefonos ügyfélszolgálat: Bár a folyamat kialakítása során az egyszerűséget tartotta szem előtt a Budapest Bank, amennyiben kérdései lennének, a StartAdmin Kft. felkészült munkatársai várják jelentkezését.

Kik vehetik igénybe az ajánlatot?

A Budapest Banknál pénzforgalmi bankszámlával nem rendelkező, 50 millió forint éves nettó árbevétel alatti kisvállalkozások.

Kezdő, illetve fiatal, alacsonyabb számlaforgalommal rendelkező vállalkozások számára a következő csomagokat ajánlja a bank:

- Webstart Csomag

- Mikro E-Csomag

- Perfekt Csomag

A már nagyobb számlaforgalommal rendelkező, folyamatosan bővülő vállalkozások számára ideális megoldást nyújtanak:

- Sprinter Csomagcsalád

- SprinterNet Csomagcsalád

Hogyan igényelheti a számlacsomagot?

A folyamat egyszerű: regisztráljon a Budapest Bank honlapjának üzletélénkítő csomagra vonatkozó regisztrációs felületén, majd a bank munkatársai 24 órán belül felkeresik Önt telefonon. Hívhatja közvetlenül a Budapest Bank üzleti vonalát is: 06-40-344-344.

 


 Kisvállalkozói serkentőfű helyett jobb megoldást kínálunk!

 

Cimkék: bank,támogatás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Üzletélénkítő csomag kisvállalkozásoknak!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.