Az Állami Foglalkoztatási Szolgálatnál lehetőség van két pályázatra is, amely a munkanélküliek vállalkozóvá válását segíti. A vállalkozás indítását elősegítő pályázat keretében a) 3 millió Ft-ig...
Ajánlott oldalak
2010-01-06 08:33
Majoros-Tóth Orsolya
Utazási kiállítás lesz Miskolcon
Idén tizenhetedik alkalommal rendezik meg a "Menjünk világgá!" című Utazási Kiállítást Miskolcon.

Észak-Magyarország régiójának legnagyobb turisztikai kiállítása március 18. és 20. között tekinthető meg az ITC Székházban. (Miskolc, Mindszent tér 1.) Idén a külföldi díszvendég Lengyelország lesz, a belföldi pedig Sátoraljaújhely.

A tavalyi rendezvény nagy sikerrel zajlott le: több mint 13.000 látogató ment el a három nap alatt, és 119 kiállító mutatkozott be a standokon. 2009-ben a díszvendég Szlovákia és Aggtelek-Jósvafő volt, a legnépszerűbb programok pedig Vágó István úti beszámolója és Tóth Vera koncertje voltak. A szervezők a gyerekekre is gondoltak: arcfestés, bábszínház és sok más érdekesség várta a fiatalabb korosztályt. A „Menjünk Világgá” rendezvény a 2010-es esztendőben is hasonlóan színvonalas programokkal szeretné kísérni a kiállítást, de a pontos menetrend és a vendégelőadók listája még kialakulóban van.

A kiállításon megjelenni akaró cégek számára a jelentkezési lap itt letölthető: ( www.utazasikiallitas.hu/ ). A kitöltött jelentkezési lapot a szervezőkhöz kell eljuttatni február 18-ig faxon, emailben, vagy postán.
A szervező címe: Szerviz Iroda Kft. 3520 Miskolc, Mártírok útja 1.
Tel/fax: 46/509-979.
Email: h.schreiber@szerviziroda.hu, i.bardos@szerviziroda.hu.

A 2010-es bérleti díjak:
Kis standard stand: 96.000 Ft +ÁFA
Nagy standard stand: 140.000 Ft +ÁFA
Közepes stand: 118.000 Ft +ÁFA
Mini stand: 68.000 Ft +ÁFA

(A bérleti díjak az építési és reklámköltségeken kívül a világítás, fűtés, takarítás és az őrzés díját is magában foglalja. A kiállítók a vacsoraestre is jegyet kapnak a bérleti díj fejében: a jegyek száma a stand méretétől függ.)

http://www.utazasikiallitas.hu/

Cimkék: kiállítás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Utazási kiállítás lesz Miskolcon
Hozzászólások száma: 1 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.