Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2010-11-19 14:40
PR
Út a tőzsdei alapoktól az eredményes tőzsdei stratégiáig (x)
A tőzsdézés nemcsak a pénzügyi végzettségűek számára nyújt lehetőséget. Bárki belevághat és némi elméleti és gyakorlati tudás megszerzése mellett akkora tapasztalatra is szert tehet, mellyel eredményesen boldogul a tőzsdei stratégiák világában. A sikerhez nem is kell olyan sok…

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy tőzsde, sokaknak azonnal hatalmas nyereségek és veszteségek jutnak az eszükbe, valamint az, hogy „én ebbe soha nem vágnék bele, hisz nem vagyok bróker, de még csak pénzügyi végzettségem sincs”.

A tőzsdézés azonban nemcsak a pénzügyi végzettségűek vagy az e területen dolgozók számára elérhető dolog, sőt! Bárki belevághat, aki rendelkezik azzal a bizonyos józan paraszti ésszel, emellett kellően türelmes és szorgalmasan tanul, gyakorol és szerez tapasztalatot. Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy létezik tökéletes, vagy ahogy a brókerek mondják, „kockázatmentes” stratégia vagy módszer. De! Az eredményes és magabiztos tőzsdézést meg lehet tanulni!

 

Az Investidea célja is az, hogy szakmailag igényes, minőségi tőzsdei oktatást nyújtson az érdeklődők és a már gyakorlottabb, de magát még nem elég magabiztosnak és eredményesnek tekintő tőzsdézők számára.

Nem mondjuk azt, hogy a Szent Grál létezik, helyette megpróbálunk olyan elméleti és gyakorlati ismereteket átadni, melynek segítségével hallgatóink sikeresebben indulhatnak el a tőzsdézés rögös útján. Kínálatunkban a tőzsdei alapoktól kezdve juthatnak el az érdeklődők a haladó szintig.

Oktatásunk két legfőbb értéke a gyakorlatiasság és a személyre szabottság. Egyrészt a kiemelkedő elméleti és szakmai háttér mellett szinte kizárólag gyakorlati, azonnal alkalmazható ismereteket és eszközöket adunk a hallgatók kezébe, másrészt, hogy mindezt nem egy fárasztó, többnapos tanfolyamba sűrítve mutatjuk be a résztvevőknek, hanem személyre szabott, rugalmasan ütemezhető esti szemináriumok keretében.

 

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük hallgatóink életét, az egyes szemináriumokat csokrokba, ún. oktatási csomagokba foglaltuk – ’Tőzsdei alapismeretek’, Technikai elemzés’, Kereskedési stratégiák’. Ezek átfognak teljesen egy-egy témakört, amellett, hogy a bennük szereplő szemináriumokon való részvételre szintén rugalmas időbeosztásban, személyre szabottan van mód.

Legújabb, ún. Tőzsdei Kereskedési Stratégiák oktatásunk keretében több éves tapasztalattal bíró oktatóink mutatják be saját, nap mint nap eredményesen alkalmazott kereskedési stratégiák minden részletét, és mindezt valós, lekereskedett példákon keresztül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha valaki ezeket pontosan lemásolja, akkor csak nyerhet, hiszen a tőzsdézés nem erről szól. Azonban az átadott tudás, az ismeretek és – talán a leglényegesebb – a kockázatkezelési eszközök segítségével mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő kereskedési stratégiát, melyet alkalmazva jóval nagyobb eséllyel válhat eredményessé.

A fenti oktatások után sem hagyjuk magára hallgatóinkat, hiszen az ún. „Trader Klubbok” alkalmával mindenkinek lehetősége van visszatérni és újra átbeszélni a tökéletesen nem elsajátított ismerteket, vagy akár a saját kereskedés során felmerült kérdéseket.

Hallgatóink visszajelzései megerősítenek minket abban, hogy jó úton haladunk:

„Könnyen érthető volt számomra annak ellenére, hogy most hallottam a témát először. Nem volt fárasztó, pedig két előadást is végighallgattam munkaidő után! Kifejezetten tetszett a közvetlenség, illetve az interaktív forma, ami segítette a könnyű érthetőséget, illetve kifejezetten számomra felmerült kérdések konkrét megválaszolását.”

Ahhoz, hogy ez az út hosszú távon is megfelelő legyen, folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Többek közt a közeljövőben indítjuk útra az online, interaktív oktatásunkat, webináriumokat, melynek célja az is, hogy azok is könnyen tanulhassanak, akiknek ideje, lakhelye vagy életformája nem engedi meg, hogy személyesen jelenjenek meg.

Jöjjön el hozzánk és kereskedjen magabiztosan és eredményesen!

Bővebb információt ITT találhatnak az érdeklődők!

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Út a tőzsdei alapoktól az eredményes tőzsdei stratégiáig (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.