Egy üzlet átvételét lehetőleg ne a működtető cég megvásárlásával, hanem csak a tevékenység átvételével oldjuk meg. Úgy nincs kockázat az előző cég esetleges tartozásai, megvásárláskor fel nem...
Ajánlott oldalak
2011-03-07 12:30
holtankoljak.hu
Újabb történelmi árcsúcs a hazai benzinkutakon
Szerdától ismét soha nem látott magasságokba emelkedik az üzemanyagok ára. A várható emelkedést piaci források is megerősítették.
Ismét öt forinttal nő a benzin, és 5 forinttal nő a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

Így a benzin országos átlagos ára 376 forintra nő, a míg gázolajé 372 forintra emelkedik. A benzin ára az idei évben eddig összesen 14, míg a gázolajé immár 21 forinttal nő. Az üzemanyagok ára így újabb rekordot dönt szerdán, ezen a héten is igaz az  az állítás, hogy még soha nem voltak ennyire magasak az árak Magyarországon.

A bioetanol (E85) átlagos ára várhatóan 272 forint lesz szerdától, míg az autógázért (LPG) 216 forintot kell fizetni átlagosan literenként.

A legolcsóbb és legdrágább töltőállomások árai között továbbra is mintegy 30 forint az árkülönbség.

Két hete szerdán 5 forinttal nőtt a benzin ára, kettővel a gázolajé, a múlt héten mindkét üzemanyagfajta ára 5-5 forinttal emelkedett.


Tavaly ilyenkor 317 forint volt a benzin átlagára, míg 298 forint volt a gázolajé.

forrás: holtankoljak.hu

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Újabb történelmi árcsúcs a hazai benzinkutakon
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.