Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-02-18 15:49
BDB
Új Széchenyi Terv 2011 – Szakmai Fórum
Az Új Széchenyi Terv kínálta pályázati forráslehetőségről tartanak szakmai fórumot Budapesten, ahol a pályázati kiírások ismertetésén túl olyan gyakorlati tudnivalókkal is várják az érdeklődőket, ami a tenderek előkészítése, végrehajtása és elszámolása során elengedhetetlen lehet.

Az NMD Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. által életre hívott Új Széchenyi Terv 2011 szakmai fórum 2011. február 24-én kerül megrendezésre a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Karának épületében. Az egésznapos program során két fő téma köré csoportosulnak a rendezvények, melyek kapcsán az érdeklődők hasznos információkra tehetnek szert egyrészről az ÚSZT 2011-es pályázati kiírásai, másrészről ezek gyakorlati tudnivalói kapcsán. A főbb témakörök górcső alá veszik a pályázati kiírások célcsoportjait, a részvételhez szükséges feltételeket, újdonságokat és könnyítéseket a korábbi kiírásokhoz képest, de szó esik a pályázati buktatókról és a bírálat menetéről is.

Az egyes előadások konzultáció lehetőségét is magukba foglalják, melynek során a résztvevők az adott témában kérdezhetnek az előadóktól.

A szakmai fórum részletes programját ITT, a részvételhez szükséges jelentkezési lapot pedig ITT tölthetik le az érdeklődők.

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Új Széchenyi Terv 2011 – Szakmai Fórum
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.