A kisgyerekes szülők közvetlenül érzékelik a gyermekgondozással foglalkozó intézmények kapacitáshiányát, vélhetőleg ezért gondolkodnak egyre többen ilyen jellegű vállalkozás indításában....
Ajánlott oldalak
2009-12-14 16:05
Majoros-Tóth Orsolya
Új Magyarország - Meghosszabbított határidők
Meghosszabbították az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. egyes kérelmeinek beadási határidejét:

A kérelmek beadási határidejéről szóló jogszabály módosítása még folyamatban van, de az érintett hatóságok elfogadják a december 20-ig beérkező, formailag helyesen leadott és az adott pályázatok kritériumainak megfelelő igényeket.

Az alábbi támogatásokra várják december 20-ig a pályázatokat:

- Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a falumegújításra és -fejlesztésre igénybe vehető támogatások (135/2008. (X. 18.) FVM rendelet)

- Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatások (136/2008. (X. 18.) FVM rendelet)

- Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez nyújtandó támogatások (160/2009. (XI. 19.) FVM rendelet)

- Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki örökség megőrzéséhez igénybe vehető támogatások (138/2008. (X. 18.) FVM rendelet)

A pályázatokról bővebben a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium honlapján lehet olvasni: www.fvm.hu

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Új Magyarország - Meghosszabbított határidők
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.