Terhek a munkavállalói oldalon: A bruttó bérből levonásra kerülnek az alábbiak: szja 2010 évben az adó alapja a 27 százalékkal növelt jövedelem. Az szja mértéke:0- 5.000.000 Ft : 17 %,...
Ajánlott oldalak
2010-09-17 08:29
(x)
Új, különleges energiaital a piacon (x)
Az öltönyzsebben is elfér és javítja a szellemi frissességet, az általános közérzetet? A White Raven Kft. terméke, az 8 Hour Energy Shot alig nagyobb, mint egy öngyújtó, miközben visszazárható palackjának köszönhetően két üzleti tárgyalás között, egy korttyal is kellő energiát ad!
 

Egy energiaitalnál rendkívül fontos az is, hogy mennyi cukrot és kalóriát tartalmaz. Az 8 Hour Energy Shot egyedi receptjének köszönhetően egyáltalán nem tartalmaz cukrot, így kalóriát sem. A termék további sajátossága, hogy tudatosan összeválogatott, meghatározott mennyiségű vitamint (C, B2, B3, B5, B6, B9, B12) is tartalmaz, fokozva a „varázsital” pozitív hatásait.
Egyik fontos alkotóeleme a Rhodiola Rosea, melynek áldásos hatásait a tibeti szerzetesek már 1200 éve ismerik. Nemcsak növeli a mentális és fizikai teljesítőképességet, de csökkenti a stresszt, valamint növeli az agy vérellátását is. Azoknak a fogyasztóknak, akik az egész napos hajtás és pörgés után egy esti mulatozást sem szeretnének kihagyni, csak egy palack 8 Hour Energy Shot-ra van szükségük, hogy jó hangulatban teljen az éjszaka.

Ahogy az köztudott, az igazi üzletek nem a tárgyalóasztalnál születnek, a sikerhez vezető út első lépése pedig egy korty 8 Hour Energy Shot is lehet.

8 Hour Energy Shot – a legális extázis!

Bővebb információt az energiaitalról ITT találnak az érdeklődők!

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Új, különleges energiaital a piacon (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.