Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2011-04-01 06:20
BDB
Új igazolványokkal jönnek az ellenőrök
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ezentúl új szolgálati igazolványokkal hitelesítik magukat. A NAV oldalán közzétett tájékoztató szerint először a Vám- és Pénzügyőrség hivatásos állományú tagjai, illetve pénzügyi nyomozói kapják meg az új dokumentumokat, de nem kell sokat várni a többi dolgozónak sem ahhoz, hogy vadonatúj igazolványokat mutassanak fel munkájuk során.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban elkészültek az új szolgálati igazolványok, melyeket a törvény értelmében legkorábban a Vám- és Pénzügyőrség hivatásos állományú tagjai, illetve pénzügyi nyomozói vehetnek kézbe legkorábban 2011. március 31-ig.

 

Az új dokumentumokat június 30-ig az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal adóellenőrei is megkapják, továbbá a végrehajtó dolgozók is véglegesre cserélik igazolványaikat. Bár ugyanebben a formátumban kerül elkészítésre a többi NAV dolgozó számára is a személyi okmány, ők viszont már csak 2011. december 31-ig számíthatnak a cserére.

 

Természetesen a próbaidőn lévő hivatásos állományú munkatársak sem maradnak azonosításra alkalmas iratok nélkül, az ő számukra egy ideiglenes szolgálati igazolvány készül, melyet véglegesítésükig tudnak majd használni.

 

Az új igazolványokról szóló tájékoztatót teljes terjedelmében ITT tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Új igazolványokkal jönnek az ellenőrök
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.