A minőségirányítás külön szakma, rengeteg tanácsadó cég működik, amely a HACCP rendszer bevezetésével foglalkozik. A szakértői költség százezres nagyságrendű lehet, de ez nagyban függ a...
Ajánlott oldalak
2010-05-26 08:25
Majoros-Tóth Orsolya
Tovább zuhan a kiskereskedelmi forgalom
A gazdasági válság és az egyéb terhelő tényezők miatt továbbra is csökken a hazai kiskereskedelmi forgalom volumene. A Központi Statisztikai Hivatal frissen kiadott közleményében a márciusi adatok elemzése 4 százalékos csökkenést mutat az előző évi eredményhez képest.

„A forgalom - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2010. első negyedévében 4,6, márciusban 4 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától.” - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. „A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a márciusi értékesítés volumene 0,4 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz mérten.” – áll a legújabb közleményben.

A kiskereskedelmi forgalom 2007. áprilisa óta folyamatosan csökken az előző év azonos időszakához képest. A csökkenés idén februárban 4,3 százalék volt éves bázison, januárban ennél is nagyobb mértékben, 5,6 százalékkal esett vissza a forgalom 2009. januárjához képest.

Cimkék: hivatal
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tovább zuhan a kiskereskedelmi forgalom
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.