Tbj. 4.§ g) Segítő családtag: az egyéni vállalkozónak, valamint a jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság természetes személy tagjának az a közeli hozzátartozója, aki az egyéni...
Ajánlott oldalak
RogÁ
Tovább fejlődik a Pannon Tools
A Pannon Tools Szerszámgyártó Kft. új üzemcsarnokát 400 millió forintos beruházással tervezi megépíteni a Győri Ipari Parkban.

Az autóipari beszállító cég zöldmezős beruházás keretében, mintegy 400 millió forintos költséggel 3 ezer négyzetméter területen új üzemet tervez építeni Győrbe.

A Pannon Tools Kft. 1994-ben alakult, magyar tulajdonban van, és egyike a Magyarországon működő legmodernebb szerszámgyártó cégeknek. Fő tevékenységük mellett alkatrészgyártással, illetve alkatrészek összeszerelésével is foglalkoznak.

 Tóth Lajos, ügyvezető igazgató

Tóth Lajos a Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Pannon Tools 400 milliós fejlesztése a hatékonyság növelését szolgálja. Az üzem megépítésével az ipari parkban egy helyre koncentrálódna a termelés, valamint tovább korszerűsíthetőek a technológiai fejlesztések. A programot saját erőből, illetve pályázati pénzek segítségével kívánják megvalósítani.

 

A világ vezető autóipari cégeit kiszolgáló szerszámgyártó Kft.-nek is komoly nehézségeket okozott a gazdasági válság. 30-35 százalékkal esett vissza a megrendelések száma, mely által 2009-ben 300 millió forinttal csökkent az árbevételük. Az ügyvezető igazgató tapasztalataira hivatkozva kifejtette, hogy a gazdasági válság óta azok a cégek képesek talpon maradni, amelyek sikeresen tudtak lefaragni költségeikből. Folyamatosan új megoldásokat kínálnak megrendelőinek, és nem utolsó sorban több lábon tudnak állni. A Kft. - megrendelések hiányában a kiesett bevételcsökkenésüket – elsősorban a műszakok lerövidítésével vészelte át ezt az időszakot, ugyanakkor elkezdték az épületgépészeti termékek gyártását.

A Pannon Tools Kft. 5 japán világcéget is kiszolgál, ezért bizakodóan néznek a jövő felé. Megrendelést kaptak az új Suzuki Swifthez különböző üléselemek gyártására, továbbá az Audi győri gyárától is várhatnak jelentősebb beszállítói feladatot.

Fotók forrása: http://www.pannontools.hu/

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tovább fejlődik a Pannon Tools
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.