A hitelintézetek min. 1 éves pozitív eredmény után szoktak működő vállalkozóknak hitelt adni, vagyis újonnan alapított cégeknek nem adnak hitelt, hiszen elég nagy a kockázatuk. Jelzáloghitelt...
Ajánlott oldalak
2011-03-02 07:50
MTI
Történelmi csúcson az üzemanyagok ára
Újabb történelmi csúcsra drágultak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát is megemelte.
Újabb történelmi csúcsra drágultak Magyarországon az üzemanyagok azt követően, hogy a Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán. Az emeléssel a benzin átlagára 369-370 forintra, a gázolajé pedig 367 forintra nő. A Mol egy hete emelte 5 forinttal a benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. A múlt héten elemzők elmondták, ha a spekuláció és a földközi-tengeri politikai bizonytalanság miatt tovább emelkedik a kőolaj ára, és gyengül a forint a dollárhoz képest, két héten belül átlépheti a 400 forintot az üzemanyagok literenkénti ára a magyar piacon.
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Történelmi csúcson az üzemanyagok ára
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.