Az egyablakos ügyintézés azt jelenti, hogy azok az adatok, amelyek a Cégbíróságra bekerülnek, automatikusan eljutnak az APEH-hez is. De vannak olyan adatok, amelyeket a Cégbíróság nem kér be (az...
Ajánlott oldalak
2011-02-01 09:03
BDB
Torkos Csütörtök 2011: indulhat a regisztráció!
2011. március 10-én ismét megrendezésre kerül a Torkos Csütörtök akció, melynek keretein belül a regisztrált vendéglátóegységekben fél áron fogyaszthatnak a vendégek. Az akció hivatalos oldala eddig karbantartás alatt állt, most viszont már szabad az út: a vállalkozások regisztrálhatnak, a torkoskodni vágyók tájékozódhatnak!

Mint ahogy korábbi cikkünkben hírül adtuk, a Menjunkenni.hu oldalon eddig nem fogadták azoknak a vendéglátóegységeknek a jelentkezését, akik részt szerettek volna venni az akcióban. Az oldal azonban most megnyílt és biztosítja a lehetőséget azon vállalkozások számára, melyek a Torkos Csütörtök keretein belül be szeretnének mutatkozni és szeretnék népszerűsíteni kínálatukat.

 

A regisztráló egységek listáját az  előző években megszokott módon az oldal nyilvántartja és listázza, a vendégek itt tájékozódhatnak róla. Az akcióhoz beszállító cégek is csatlakozhatnak, ITT pedig a vendéglátóhelyek csatlakozhatnak a Torkos Csütörtök akcióhoz.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Torkos Csütörtök 2011: indulhat a regisztráció!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.