A TGYÁS és a GYED mellett nem lehet munkát vállalni, különben megszűnik a jogosultság. Vállalkozni sem lehet, ami pontosítva azt jelenti, hogy pl. tulajdonosként, tagként szerepelhet a jogosult a...
Ajánlott oldalak
2010-11-25 08:48
Szűcs Ágnes
Több magyar beszállítóra számítanak
Elsősorban a kis- és középvállalkozó beszállítóknak szeretne a korábbinál nagyobb teret biztosítani a Siemens csoport vezérigazgatója.

Dale A. Martin, a Siemens vezérigazgatója, áttekintve a vállalat működését elmondta, hogy a kitűzött célok elérésében számít a magyar beszállítókra is.

Az üzleti célok elérése érdekében 2011-ben elindulhatnak olyan állami fejlesztési projektek, amelyekben a Siemens hagyományosan fontos szereplő. Az állami megrendelések és az exportteljesítmény stabil növekedése kihat a Siemens magyar beszállítóira is.

Jelenleg ötven százalékos a Siemens csoport magyar beszállítóinak aránya, ami felmehet hetven százalékra is. „Ha nekünk jól megy, az a cég hazai üzleti környezetére is kedvező hatással lesz” – tette hozzá a vezérigazgató.

 

A magyarországi Siemens gyár legnagyobb vevője az anyavállalat, amely továbbra is biztosan áll a piacon. Ezért nemcsak az állami megrendelések fellendülésére számíthatnak, hanem a németországi Siemens gyárba irányuló kivitel növekedésére is.

A Siemens csoport magyarországi gyára 1.857 alkalmazottat foglalkoztat az ipar, az energia és az egészségügy területén, melyhez még további 100 dolgozóval szeretnék bővíteni a létszámot.

2008 és 2010 között a hazai beruházás 12,5 milliárd forint volt. Ugyanakkor a vezérigazgató bejelentette azt is, hogy a Siemens AG nemzetközi stratégiájának megfelelően Magyarországon is integrálják a termelő vállalatokat, így a Siemens Erőműtechnikai Kft. és a Siemens Transzformátor Kft. egyesül a Siemens Zrt.-vel.

 


Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Több magyar beszállítóra számítanak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.