Valamely önálló tevékenység végzése céljából - ha azt nem egyéni vállalkozóként szeretnénk végezni - adószámot lehet kérni a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál. Az adószám igénylése...
Ajánlott oldalak
Majoros-Tóth Orsolya
Tippek az üzleti siker elérésére
A hazai vállalkozók is példát vehetnek a multimilliomos világfiról, Sir Richard Charles Nicholas Branson, aki óriási vagyont szedett össze kemény munkával, kreatív ötletekkel, és nem kevés bátorsággal.

Az ő nevéhez fűződik a Virgin Records, a Virgin Atlantic Airways, és a becslések szerint több mint 2,5 billió dollár a vagyona.

Nemrég megjelent egy könyv a híres üzletember életéről, trükkjeiről, tapasztalatairól. A book.hu könyvajánlója szerint:

Az „Üzleti siker Richard Branson módra” nem csak Branson egyedülálló üzleti sikereinek titkait fedi fel, hanem univerzális karrierépítő leckéket is ad, és olyan hasznos fogásokat is felvázol, amelyek bármilyen üzleti vállalkozásra alkalmazhatók. Módszerei és tanácsai a megszokott és alkalmazott gyakorlattól elütőek. Egyebek közt megtudjuk, hogyan kell a nagyhalakat piszkálni, példákat kapunk a puskagolyót megelőző gyorsaság fontosságáról, a szórakozást és pimaszságot a munka részének tekintő, inspiráló vezetés jellemzőiről. Mindezt a valóság talaján, világhírű cégek és ismert üzleti szereplők felvonultatásával. Az olvasó a hippinemzedék egy képviselőjének, a világ harmadik legcsodáltabb férfiújának fantasztikus karrierjét, egyúttal egy szenzációs üzleti siker titkát tartja a kezében!

Az Alexandra könyvkiadó gondozásában megjelenő könyvet Des Dearlove írta, és Bakonyi Berta fordította.

www.book.hu


 

Cimkék: könyv
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tippek az üzleti siker elérésére
Hozzászólások száma: 1 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.