A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
www.vilagkiallitas.hu
Tesztüzem az Expó – Metrón
Vasárnap egy lépéssel közelebb jutott a célvonalhoz az Expó – Metró: először tesztelték ugyanis a Shanghai Világkiállítás területén közlekedő vonatot.

Zha Minjie írása a Shanghai Daily napilapban. (Magyar fordítás: www.vilagkiallitas.hu.)

A 13 – as Expó – Metró Puxi és Pudong városrészeket köti össze, és három állomása lesz. Az expó belépővel rendelkezők a biztonsági ellenőrzések után, a Madang Road – i állomástól – ahol a 9 – es metróvonalhoz csatlakozik Puxiban – ingyenesen utazhatnak a vonaton.

A 13 – as vonal Expó területhez kapcsolódó szakasza várhatóan az egyik legzsúfoltabb útvonal lesz a rendezvény ideje alatt. A közlekedési hatóságok becslése szerint minden harmadik látogató ezen a vonalon közlekedik majd.

Az útvonalon két vonat állandó üzemben lesz, kettő pedig készenlétben áll a Világkiállítás május elsejei kezdetétől. A hat szerelvényből álló, 2.000 utas szállítására képes vonatok hat percenként közlekednek.

Cimkék: Shanghai 2010
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tesztüzem az Expó – Metrón
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.