Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-04-06 15:15
PR
Tenyérnyi PC
Nagyon takarékos és meglepően apró a CompuLab cég legújabb mini számítógépe, a Trim-Slice. Kényelmesen elfér a tenyerünkben (13 × 9,5 × 1,5 cm), átlagos fogyasztása pedig csupán 3 watt.

Mégis korszerű, kétmagos ARM processzora van, és a szokásos multimédia lejátszás mellett megbirkózik a HD-videókkal és az ötcsatornás (5.1) hanggal. Persze hálózathoz is tud kapcsolódni (vezetékkel vagy anélkül). Ám egyelőre nem kapható hozzá való Windows-változat (bár idén már bemutatták az ARM-en futó Windowst). Így Linux és Android rendszerrel várható áprilisban a Trim-Slice.

Mire jó? Multimédiára, házimozihoz, esetleg asztali PC kiváltására.

Ára: még nem közölték

Info: www.fit-pc.com/trimslice/

 

Ultraszéles 3D tévé

Igazi ritkaság az ultraszéles, 21:9-es arányú tévé, pedig a legtöbb közönségfilm pont ekkora. Ezért van alul-felül fekete csík a normál széles (16:9-es) képernyőn. A Philips már a harmadik ultraszéles tévét hozza piacra, most Cinema 21:9 Gold néven. Továbbá a térhatású (3D) filmekhez nem kell drága elektronikus (shutter) szemüveg, csak polárszűrős (bár így a látvány nem full HD).

 

A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 
Haszon.hu

 

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tenyérnyi PC
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.