Egyéni vállalkozónak akkor kötelező vállalkozói bankszámlát nyitni, ha áfa fizetésre kötelezett. Vagyis alanya az áfának, áfa-köteles tevékenységet végez, az adószámának a 9. számjegye 2-es. A...
Ajánlott oldalak
2010-07-12 07:08
BDB
Telephelyfejlesztés? Még van idő!
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a telephely-fejlesztési kiírásra leadható pályázatok beadási határidejét mind a hét régióban meghosszabbította. A pályázat majdnem 22 milliárd forint európai uniós támogatást juttathat a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, hogy a telephelyükkel és az azt körülvevő infrastrukturális beruházásokkal javuljon a cégek versenyképessége és foglalkoztatási helyzete.

A sikeres.hu olvasóinak a telephely-fejlesztési pályázat feltételeiről és tudnivalóiról már beszámoltunk ITT egy korábbi cikkünkben. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség azonban úgy döntött, hogy a támogatásra benyújtandó pályázati határidőt július 30-ig meghosszabbítja, így még van idő arra, hogy a kkv-k elkészítsék és benyújtsák dokumentációikat.

Az előzetes kalkulációk szerint a 22 milliárdos keretből kb. 400 vállalkozás projektje kaphat támogatást már meglévő, működő telephelyeik modernizációjára és bővítésére, illetve a kihasználtságuk növelésére.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Telephelyfejlesztés? Még van idő!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.