Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
2010-07-12 07:08
BDB
Telephelyfejlesztés? Még van idő!
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a telephely-fejlesztési kiírásra leadható pályázatok beadási határidejét mind a hét régióban meghosszabbította. A pályázat majdnem 22 milliárd forint európai uniós támogatást juttathat a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, hogy a telephelyükkel és az azt körülvevő infrastrukturális beruházásokkal javuljon a cégek versenyképessége és foglalkoztatási helyzete.

A sikeres.hu olvasóinak a telephely-fejlesztési pályázat feltételeiről és tudnivalóiról már beszámoltunk ITT egy korábbi cikkünkben. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség azonban úgy döntött, hogy a támogatásra benyújtandó pályázati határidőt július 30-ig meghosszabbítja, így még van idő arra, hogy a kkv-k elkészítsék és benyújtsák dokumentációikat.

Az előzetes kalkulációk szerint a 22 milliárdos keretből kb. 400 vállalkozás projektje kaphat támogatást már meglévő, működő telephelyeik modernizációjára és bővítésére, illetve a kihasználtságuk növelésére.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Telephelyfejlesztés? Még van idő!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2017 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.