A hitelintézetek min. 1 éves pozitív eredmény után szoktak működő vállalkozóknak hitelt adni, vagyis újonnan alapított cégeknek nem adnak hitelt, hiszen elég nagy a kockázatuk. Jelzáloghitelt...
Ajánlott oldalak
2011-02-03 11:57
PR
Tekintsen a jövőbe, kalkuláljon előre! (x)
Egy vállalkozás életében mindig vannak váratlan kiadások és vannak olyanok, melyekkel ugyan lehetne előre számolni, de a cégvezetők figyelmetlenségből, vagy éppen elfoglaltságuk miatt mégsem teszik meg.
Egy vállalkozás életében mindig vannak váratlan kiadások és vannak olyanok, melyekkel ugyan lehetne előre számolni, de a cégvezetők figyelmetlenségből, vagy éppen elfoglaltságuk miatt mégsem teszik meg. Köztudott, hogy egy előre kigondolt pénzügyi terv hatalmas támasza a vezetőnek, így érdemes ezt minél előbb, még az év elején megtenni. Hogy semmi ne maradjon ki belőle, most ennek egyik elemére szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét…

A cégek gyakran elsiklanak olyan előre tervezhető kiadások felett, mint például a kötelező foglalkoztatás-egészségügyi vizsgálat költsége, mely már egy fő alkalmazott esetén is kötelező, annak meglétét komolyan ellenőrzik, hiányát pedig szigorúan büntetik. A kellemetlenségek elkerülés végett a Dr. Rose Magánkórház létrehozta a céges kártyák  rendszerét, melyet kifejezetten a vállalkozások igényeire szabva alakított ki. Az átalánydíjas rendszernek köszönhetően a munkáltatók előre kikalkulálhatják egészségügyi kiadásaikat, mindezen túl pedig akár motivációs rendszerükbe is beépíthetik a szolgáltatásokat.
 

A cégek több ellátási csomag közül választhatnak, attól függően milyen széleskörű ellátást szeretnének biztosítani munkavállalóiknak. Mindegyik csomag tartalmazza a kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot, a menedzserszűrést, továbbá a kártyatulajdonosok jogosulttá válnak az éves influenza elleni védőoltásra, bizonyos esetekben korlátlan számú szakvizsgálatra. A céges kártyák extra szolgáltatásai között megtalálható a forródrót vonal, mely bármikor, a nap 24 órájában hívható.

Az előre kiszámítható egészségügyi kiadások mellett az sem hagyható figyelmen kívül, hogy a munkavállalók hosszú távú egészsége elengedhetetlen egy cég gazdaságos és hatékony működéséhez. A Céges kártyacsomagok  összeállításánál erre különösen nagy figyelmet fordítottak, így az egyes csomagok a kötelező vizsgálatokon túl, tartalmazzák a legfontosabb szűrővizsgálatokat is. 

A Dr. Rose Magánkórház egészségügyi szolgáltatásait úgy alakította ki, hogy az partnerei igényeihez maximálisan alkalmazkodjon és ezáltal Ön is a legmegfelelőbb ellátást tudja biztosítani munkatársai számára. 

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Tekintsen a jövőbe, kalkuláljon előre! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.