Jelenleg elfogadás alatt van az a törvény, ami a TEÁOR kódok átsorolását legkésőbb a 2008-as adóévről készített adóbevallásban teszi kötelezővé. A törvény elfogadása esetén a tevékenységi körökben...
Ajánlott oldalak
2010-04-30 16:15
Majoros-Tóth Orsolya
Technológiai fejlesztés pályázati pénzből!
A mikro- és kisvállalkozások jövedelemteremtő képességének javítása a célja egy új, uniós pályázatnak. Ezt a technológiai eszközök korszerűsítésével szeretnék elérni. A pályázatot a hasonló jellegű, előzetesen megjelent pályázatokkal ( GOP-2010-2.1.1/A ) összhangban írták ki KMOP-2010-1.2.1/A jellel, „Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése” címmel.

A pályázók köre a gazdasági társaságokból, szövetkezetekből, egyéni vállalkozókból adódik, a benyújtásra 2010. szeptember 6-ig van lehetőség. A tervezett teljes keretösszeg 3,9 milliárd forint a 2010-es évre, ebből egy pályázó akár 20 millió forint támogatást is szerezhet technológiai beruházásokra. (Új, vagy 3 évnél nem régibb eszközök beszerzése, információs vagy technikai fejlesztés, domain-név regisztráció és honlapkészítés, minőség, környezet és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása tartozik a pályázat témakörébe.)

A teljes pályázati anyag a http://www.nfu.hu/doc/2291 lapról tölthető le.

Cimkék: támogatás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Technológiai fejlesztés pályázati pénzből!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.