A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-08-16 08:29
BDB
Technológiafejlesztési pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretein belül a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új pályázatot írt ki mikro-, kis- és középvállalkozások részére. A pályázat az idei évben több mint 10 milliárd forintnyi keretösszeget juttat azoknak a vállalkozásoknak, melyek segítségre szorulnak az általuk alkalmazott műszaki technológia színvonalának javításához.

Az Európai Regionális Alap és a magyar költségvetés által finanszírozott támogatás célja, hogy az alkalmazott műszaki technológia színvonalát javítsa, elősegítse a környezetvédelmi, energia- és anyagtakarékossági célokhoz való hozzájárulást, ezenkívül a vállalkozások által előállított hozzáadott érték és a piacra jutás esélyét növelje. Ez utóbbi esetben támogatás igényelhető kiállításokon, vásárokon való részvételre, marketingeszközök elkészítésére és beszerzésére is.


A pályázók támogatást igényelhetnek többek között eszközbeszerzésre, infrasturkturális és ingatlan beruházásra, információs technológia-fejlesztésre, beleértve ebbe az online megjelenést, az e-kereskedelmet és az egyéb e-szolgáltatások kialakítását is. Azon vállalkozások dokumentációit is várják, akik HR fejlesztésre (munkavállalók képzése, tanfolyamok), illetve tanácsadás igénybevételére (vállalati stratégia, szervezetfejlesztés) valamint a különböző minőség-, környzet- és egyéb irányítási, vezetési és hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetésére, tanúsíttatására kívánják az elnyert összeget fordítani.

A mikro-, kis- és középvállalkozások szeptember 6-ig adhatják le dokumentációikat. A technológiafejlesztési pályázat kiírását és a beadásához szükséges, kitöltendő dokumentumokat ITT találják meg az érdeklődők.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Technológiafejlesztési pályázat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak
Hozzászólások száma: 1 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.