A TGYÁS és a GYED mellett nem lehet munkát vállalni, különben megszűnik a jogosultság. Vállalkozni sem lehet, ami pontosítva azt jelenti, hogy pl. tulajdonosként, tagként szerepelhet a jogosult a...
Ajánlott oldalak
2011-06-02 10:18
BDB
Támogatás új munkahelyek kialakításához
A Munkaerőpiaci Alapból mintegy öt milliárd forint áll rendelkezésre új munkahelyek teremtésére, melyből 372 kis- és középvállalkozás nyert el vissza nem térítendő támogatást, mely egyúttal majdnem hatezer munkahely megőrzését is segíti.

A februárban meghirdetett, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak szóló pályázatot elsősorban új gépek, berendezések és műszaki eszközök beszerzésére, továbbá új létesítmények építésére biztosítja a minisztérium, vissza nem térítendő támogatás formájában. Az előző évek tapasztalataihoz képest idén több mint négyszeres népszerűségnek örvendett a pályázat, a támogatási igény pedig kétszeresen haladta meg a rendelkezésre álló keretösszeget.

A közlemény kiemeli: körültekintő tervezéssel, átgondolt pályázati kiírással el lehet érni, hogy a források valóban oda jussanak, ahol a legnagyobb szükség van rá, olyan magyar kis- és közepes vállalkozásokhoz, ahol enélkül nem jöhettek volna létre munkahelyek – áll az MTI közleményében, melyben azt is kifejtik, hogy a pályázók között előnyt élveztek a hátrányos helyzetű térségben működő magyar kkv-k.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Támogatás új munkahelyek kialakításához
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.