A hitelintézetek min. 1 éves pozitív eredmény után szoktak működő vállalkozóknak hitelt adni, vagyis újonnan alapított cégeknek nem adnak hitelt, hiszen elég nagy a kockázatuk. Jelzáloghitelt...
Ajánlott oldalak
2010-05-06 12:54
BDB
Támogatás a munkahelyek megőrzéséért
Példaértékű támogatási rendszert vezetett be a győri önkormányzat. Majdnem 300 munkahely megőrzését támogatja azáltal, hogy azon vállalkozások között, akik 50 főnél kevesebb alkalmazottal működnek, 100 millió forintot oszt szét.

A tavalyi év sikerei után, amikor a támogatási módszer segítségével több mint 400 munkahelyet sikerült megtartani, idén ismét pályázatot hirdetett a város. Az önkormányzat cégenként legfeljebb négy munkavállaló bérköltségéhez járul hozzá, alkalmazottanként évi több mint 350 ezer forinttal. A lehetőséggel azok a vállalkozások élhetnek, akiknek nincs köztartozásuk és iparűzési adót is fizetnek. Az sem jelent kizáró okot, ha a cég tavalyi évben már sikeresen igénybe vette a támogatást, hiszen ettől függetlenül ismét kérhet segítséget.

 

A pályázatokat 2010. május 10. és május 14. között nyújthatják be az érdeklődők. Az igénylésekről a beérkezések sorrendjében, legkésőbb június végéig dönt a győri önkormányzat. Bővebb információt és az igényléshez szükséges formanyomtatványokat ITT találják az érdeklődők.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Támogatás a munkahelyek megőrzéséért
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.