Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-05-04 10:35
BDB
Szövetség a magyar mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak
A napokban alakult meg az Első Magyar Klaszter Beszerzési Szövetség, melyhez minden magyar mikro-, kis- és közepes vállalkozás csatlakozhat, így kihasználva azokat az előnyöket, melyek elsősorban a termékek és szolgáltatások beszerzéséhez kötődik.

A fő hangsúlyt először olyan termékek és szolgáltatások beszerzésére helyezik, ahol a Beszerzési Szövetség tagvállalatai között nincs szakmai és üzleti konkurencia, hanem a kölcsönös előnyök, érdekek mentén szerezhetik be együtt a szükséges termékeket, szolgáltatásokat – olvasható a szervezet közleményében.

A medikai műszergyártó és szolgáltató vállalkozásokat tömörítő MediKlaszter bázisán megalakult Első Magyar Klaszter Beszerzési Szövetség induláskor meghatározott elsődleges célja, hogy a közösségükhöz csatlakozó vállalkozások együttes erővel hatva kihasználják a földgáz és villamos energia mennyiségi és portfólióhatásaiból fakadó előnyöket. A piacon elérhető legalacsonyabb árszinthez és legjobb feltételekhez a szabadpiaci kereskedőket pályáztatják majd.

A tervek szerint később a rezsianyagok, irodaszerek, irodai eszközök, irodai gépek segédanyagai, papírok, nyomdai szolgáltatások, járművek, üzemanyag, telekommunikáció, IT eszközök és egyéb szolgáltatások beszerzésére összpontosítanak.

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Szövetség a magyar mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.