A hazai cégek külföldi piacokra lépésével az ITD Hungary nevű szervezet (http://www.itdh.hu/) foglalkozik: ők felelnek Magyarország és a magyar állampolgárok, vállalatok külgazdasági...
Ajánlott oldalak
2011-01-13 08:22
BDB
Szigorúan titkos pályázati kiírások
Egyelőre teljes titoktartás övezi azokat a pályázati kiírásokat, melyet az új Széchenyi Terv keretein belül a napokban hirdetnek ki. A tervek szerint összesen 60-100 kiírásra lehet majd pályázni az idei év első hónapjaiban…

Bár hivatalosan teljes titoktartás övezi az új Széchenyi Terv pénteken meghirdetendő első pályázati kiírásait, tartják magukat azok a hírek, amelyek szerint 60–100 kiírást hirdetnek meg az idei első hónapokban - írja a Világgazdaság.

 

A magyar gazdaságba 2000 milliárd forint áramolhat az új pályázati lehetőségek révén, melyeknek legfőbb célja a munkahelyteremtés és a gazdaság fellendítése. A gazdaságfejlesztési operatív program keretében első körben megjelenő pályázatok tervezett konstrukcióinak elnevezéséből a fő támogatási területek ugyan kiderülnek (kkv-szektor, technológiafejlesztés, munkahelyteremtés, innováció), de egyéb tartalmi adatokra nem derült fény.

Az illetékesek elvileg a legjobb feltételeket - egyszerűbb intézményrendszer, közérthető szabályozás, kisebb adminisztrációs teher, gyorsabb döntéshozatal, gyors kifizetések - ígérik a kkv-knak, ám ezekről az akciótervekben kevés konkrétum jelenik meg - olvasható a gazdasági lapban.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Szigorúan titkos pályázati kiírások
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.