A START-kártyával rendelkező munkavállaló esetében a munkaadónak csökkentett járulékfizetési kötelezettsége van, mert annak egy részét átvállalja az állam. Típusai: START Kártya - kiváltására...
Ajánlott oldalak
2011-06-06 07:54
BDB
Szerencsen szerencsések – idén is pályázhatnak munkahelyteremtésre!
A Szerencsi Önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ösztönzi a munkahelyteremtést, azáltal, hogy a kisvállalkozókat támogatják. A tavalyi évben összesen 11 vállalkozást segített forráshoz a város irányítása.

Munkahelyteremtésre 2010-ben, a hat nyertes pályázó között, mintegy 7,2 millió forintot osztottak szét, a vállalkozók pedig 15 új ember foglalkoztatását vállalták. Munkahelymegtartás céljára pedig öt vállalkozás nyújtott be sikeres pályázatot, mellyel 9 fő továbbfoglalkoztatását segítették elő.

A tavalyi évben az előirányzott 10 millió forintos keretösszegből összesen 2,1 millió forint került kifizetésre, így idén 3 milliós keretösszeget fogadott el a képviselőtestület. Dr. Egeli Zsolt alpolgármester elmondása szerint fontos, hogy támogassák a helyi mikro- és kisvállalkozásokat, hiszen ezáltal a város szakképzett munkaerejét meg tudják tartani, az elvándorlás fokozatosan mérsékelhető.

A pályázatokat június végéig várják, bővebb felvilágosítás a Szerencsi Önkormányzatnál kérhető.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Szerencsen szerencsések – idén is pályázhatnak munkahelyteremtésre!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.