A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2010-09-23 08:13
BDB
Szakmai konferencia a vidék jövőjéről
A III. Magyar Vidék Napja rendezvényének keretein belül több előadást is meghallgathatnak a résztvevők, elsősorban az Új Széchenyi Terv vidékfejlesztési vonatkozásairól, a helyi termékek feldolgozásának és közvetlen értékesítésének új megközelítéséről, illetve a vidéki közszolgáltatások megújításának lehetőségeiről.

A Vidékfejlesztési Minisztérium, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, a Magyar Nemzet Vidéki Hálózat, továbbá a Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási  Intézet rendezésében életre hívott konferencia 2010. szeptember 24-én 9:30 órától kerül megrendezésre a budapesti Vajdahunyadvárban.

Az előadások során a vidékpolitika változásain túl a résztvevők képet kaphatnak a vidékfejlesztési stratégiákról is, továbbá megismerhetik az Új Széchenyi Terv vidékfejlesztési vonatkozásait, és a helyi termékfeldolgozás és közvetlen értékesítés új irányvonalait.

 

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban a konferencia részeként kamara-kiállításon a hét régió helyi termelői, szakemberei és iparművészei is bemutatkoznak.

Az előadók között részt vesz V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár, Arthur Lawniczak, a lengyel Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára is, továbbá Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, aki egyúttal a konferencia fővédnökeként is szerepel.

A programról bővebb információt ITT találnak az érdeklődők.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Szakmai konferencia a vidék jövőjéről
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.