A kisgyerekes szülők közvetlenül érzékelik a gyermekgondozással foglalkozó intézmények kapacitáshiányát, vélhetőleg ezért gondolkodnak egyre többen ilyen jellegű vállalkozás indításában....
Ajánlott oldalak
2010-03-18 09:07
Majoros-Tóth Orsolya
Stílus és siker – női vállalkozóknak
Hogyan erősíthetjük sikereinket a magánéletben és a munkánkban? Mi a titka a jó megjelenésnek, a magabiztos fellépésnek? Ezekre a kérdésre is válaszokat kapott a látogató az e-NÍVÓ Együttműködő Női Vállalkozók Dél-Alföldi Regionális Közhasznú Egyesületének rendezvényén.

Zsúfolásig megtelt a hódmezővásárhelyi Casino étterem március 13-án délután, az e-NÍVÓ Egyesület találkozóján. A későn érkezők a tágas terem ellenére is nehezen találtak ülőhelyet Az egyesületi tagok kifejezték afeletti örömüket, hogy a vártnál lényegesen több érdeklődő látogatott el hozzájuk, hiszen ez is a programjuk különlegességét jelezte.

 

 Oroszné Seres Katalin, az egyesület elnöke

A rendezvényt az egyesület elnöke, Oroszné Seres Katalin nyitotta meg, aki a szervezet múltjáról és jelenéről, valamint a „Március a Nőké” névvel meghirdetett eseményről beszélt. Az elnök elmondta, hogy ehhez hasonló méretű rendezvényük utoljára 2007-ben volt. Akkor a hódmezővásárhelyi művelődési központ összes termében kiállításokat, előadásokat tartottak. Mivel a 2008-as esztendő csendesebben telt számukra, úgy gondolták, hogy ideje újra nyitni a közönség felé, és a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával lehetőségük is adódott erre.

 

 Radics Edit

A megnyitóbeszéd után Radics Edit szín- és stílustanácsadó, stíluskommunikátor tartott előadást és látta el hasznos tanácsokkal a jelenlevőket, majd Ecker Szilvia divattervező bemutatója következett. A rendezvény látogatói egy kiállítást is megtekinthettek Mágori Aranka grafikus festett üvegképeiből. A rendezvény moderátora Pataki Henriett volt, az Office&Coffee alapítója.

 Ecker Szilvia

Oroszné Seres Katalin elmondta a sikeres.hu-nak, hogy idén továbbra is aktív közösségi életet fognak élni, valamint bővíteni szeretnék taglétszámukat. Várnak minden vállalkozó szellemű nőt tekintet nélkül arra, hogy vállalkozást vezet-e, vagy magánszemélyként csatlakozik.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Stílus és siker – női vállalkozóknak
Hozzászólások száma: 1 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.