A vállalkozásnak akkor is lehetnek működési költségei, adó ill. járulékfizetési kötelezettségei, ha nincs bevétele. Egyrészt, a főállású egyéni és társas vállalkozó után kötelező megfizetni a havi...
Ajánlott oldalak
2011-03-24 11:36
BDB
Startup Weekend – életképes vállalkozás egy hétvége alatt
Hazánkban először kerül megrendezésre az úgynevezett Startup Weekend, aminek keretein belül programozók, marketingesek, vállalkozásfejlesztők és designerek ötvennégy óra alatt építenek fel életképes vállalkozásokat.

Március 25-e és 27-e között tartják hazánk első Startup Weekendjét, melynek célja, hogy egy frissen alakult, szakemberekből álló csapat egy hétvége alatt életképes vállalkozást hozzon létre.

Az ötleteiket péntek este ismertetik a résztvevők, melyek közül a legjobbak szombaton és vasárnap megalkotásra kerülnek. Az eredményeket vasárnap este prezentálják a többi résztvevőnek és a megjelent befektetőknek, azzal a nem titkolt céllal, hogy a kapcsolatépítésen túl olyan vállalkozásokat hozzanak létre, melyek az adott gazdasági körülmények és a hazai piaci viszonyok között hosszú távon is megállják a helyüket.

A non-profit kezdeményezés 2008-ban indult hódító útjára Seattle-ből, azóta világszerte több száz Startup Weekend került megrendezésre, sikere töretlen.

A külföldön már több ízben megrendezett Startup Weekend tapasztalatai szerint az egy hétvége alatt megalkotott vállalkozások harmada ténylegesen is tovább tevékenykedik.

Bővebb információt ITT találnak az érdeklődők!

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Startup Weekend – életképes vállalkozás egy hétvége alatt
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.