Egy üzlet átvételét lehetőleg ne a működtető cég megvásárlásával, hanem csak a tevékenység átvételével oldjuk meg. Úgy nincs kockázat az előző cég esetleges tartozásai, megvásárláskor fel nem...
Ajánlott oldalak
2011-03-04 08:30
BDB
Rutinszerű gondolkodás helyett kitörési pont
Eredményt hirdettek azon az innovációs pályázaton, melynek legfőbb célja a hazai kis- és középvállalkozói szektor működésének megkönnyítése a fejlesztések kínálatának kitörési pontjai által. Íme a nyertes ötletek!

Az immár hagyományteremtő jelleggel másodjára életre hívott Invitel InnoMax díjjal jutalmazták azokat a pályázókat, kiknek munkáival a nehéz piaci szituációkban is maradéktalanul helytálló vállalkozásokra hívják fel a figyelmet. A nagy sikerre való tekintettel idén bevezették az InnoApps Fejlesztői Különdíjat is, mellyel a felsőoktatásban tanuló diákoknak adták meg a lehetőséget kreativitásuk megmutatására.

 

A díjak átadására az InnoMax Gálán került sor március 2-án, a Művészetek Palotájában, ahol a legjobb pályázók átvehették nyereményüket.

"Az innováció a bátorságról is szól. Járt utat járatlanra cserélni – ez az igazi üzleti bátorság. Vannak olyanok, akik ezt komolyan veszik, tőlük megy előbbre a világ, ők a fejlődés, a modernizáció motorjai. Például mindazok a cégek, akik pályáztak az InnoMax Díjra. Az üzleti innováció attitűd, ami nem cégméret vagy bevétel, hanem elsősorban személyiség kérdése. Az Invitel minden évben szeretné az InnoMax Díjjal támogatni azokat a vállalatokat, akik nemzetközi viszonylatban is képesek lehetnek megmutatni: az innováció Magyarországon is komolyan jelen van" –mondta Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese, az InnoMax pályázat zsűrijének elnöke.

A két pályázatra összesen 60 különböző témájú pályamű érkezett, a zsűri döntése alapján pedig az alábbi vállalkozások értek el helyezést és részesültek díjazásban:

5-19 fős vállalkozások kategória nyertese:
o GISDATA Műszaki Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (ESRI Magyarország Kft.)
Fejlesztés: GISearch: térkép-alapú keresőmotor

5-19 fős vállalkozások kategória különdíjasa
o MG Park
Fejlesztés: Online kertészeti szaktanácsadás bevezetése

A különdíjas vállalkozás a KÜRT Zrt. egyéves adatmentés rendelkezésre állását nyerte el, így az egy éven belül bekövetkező esetleges vállalati adatvesztéseik esetén díjmentesen számíthatnak a KÜRT segítségére.

20-69 fős vállalkozások kategória nyertese:
o NetLock Kft.
Fejlesztés: hiteles elektronikus taggyűlés

70-250 fős vállalkozások kategória nyertese:
o NEXON Kft.
Fejlesztés: költséghatékony komplex humán erőforrás menedzsment és vállalatirányítási megoldás

Az Invitel InnoMax Díj és a díjjal járó médiaszereplések mellett a GISDATA Műszaki Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. (ESRI Magyarország Kft.) 300 ezer forint értékű, a NetLock Kft. 500 ezer forint, a Nexon Kft. pedig 1 millió forint értékű új telekommunikációs szolgáltatást nyert az Inviteltől.

Az Invitel InnoApps 2010 Díj nyertesei·

Ne szórakozz! kategória – A zsűri döntése alapján
o Huszár Csaba (Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója)
A benyújtott pályázat címe: Car GPS alkalmazás

Szórakozz! kategória – A kategória nyertesének kiléte a díjátadón derült ki a Facebook közönség szavazás alapján.
o Kátai Imre József (Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója)
A benyújtott pályázat címe: CoverWall alkalmazás

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Rutinszerű gondolkodás helyett kitörési pont
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.