A START-kártyával rendelkező munkavállaló esetében a munkaadónak csökkentett járulékfizetési kötelezettsége van, mert annak egy részét átvállalja az állam. Típusai: START Kártya - kiváltására...
Ajánlott oldalak
2010-07-30 07:10
BDB
Romló régiós kilátások
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) rontotta a régiókkal kapcsolatos növekedési előrejelzéseit arra hivatkozva, hogy az euróövezetben zajló költségvetési megszorító programok gyengítik a valutaunió kilátásait, mely a fő exportpiacnak számít. A működési területhez tartozó 29 ország átlagos növekedése az idén 3,5 százalékos volt, jövőre ez 3,9 százalékra duzzad majd várhatóan.

Az EBRD, mely a közép-európai térség és az egykori szovjet régió gazdasági átalakulásának finanszírozására jött létre, rendszeresen átfogó elemzést nyújt az aktuális helyzetről. A legfrissebb prognózis szerint az idén 3,5, jövőre várhatóan 3,9 százalékos növekedés tapasztalható, annak ellenére, hogy az előző, májusi előrejelzésben ezek az adatok még 3,7 és 4 százalékként szerepeltek az általa hitelekkel és befektetésekkel támogatott országcsoportban.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Romló régiós kilátások
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.